Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
3BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Çok haklısınız. Yön ve doğrultuyu hissedebilmek asıl amaç. Bunun için de her tükettiğimiz günü iyi analiz edip ne neden olduya kendimizce yanıtlar verebilirsek, aslında cümlelerimizin arasında yarına dair anahtarları da veriyor olabiliriz. Bu yüzden birimizin görüşü çok fakir ve hatalı, kişisel iken hepimizin düşüncelerinin ortalaması daha güçlü, gerçekçi olur, kanısındayım. Spek'lerin profesyonel ücretli kadroları olabilir bu stratejileri belirlemek için ama bizim de bir ortak aklı üretmek gibi bir gücümüz var onlara karşı.
Kimi zaman, birimiz bir şey söyler. Örneğin teknik analiz yapar, grafik paylaşır ama kendisinin göremediği bir anahtar ilişki olabilir. Söyleyenin dahi farkında olmadığı bu tür bilgiye örtük bilgi diyorlar. Onu da o grafiği görüp inceleyen, değerlendirmeleri okuyan aramızdaki herhangi birimiz örtüyü kaldırıp ortaya çıkarabilir, şifreyi çözebilir. Bunun olabileceğine inanmamız gerektiğine, bu yüzden bireyselleşmek yerine birlikte öğrenmeye ve anlamaya devam etmemizin önemine inanıyorum. Bunun çokça oluşan faydasını aslında gün içinde çokça görüyoruz, dikkatle bakarsak.
Bu yüzden hepimizin düşüncesi, görüşü, tartışmalardan ulaştığı hisler çok önemli, dilerim kimse kendisine haksızlık edip "ben bilmiyorum, susayım" demez. Susarsa hem o hem biz gelişemeyiz. Yeterki paylaştığımız düşüncelerimize bir neden, dayanak da gösterelim. İyi geceler...
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Genelde telaffuz ettiğimiz rakamların ortalama, yaklaşık olarak şeklinde tanımlanması gerektiğini düşünüyorum. Speklerin zorlama konusunda çok başarılı oldukları bugün yaşadığımız hareketlerden net bir şekilde anlaşılıyordur(Borsalar daha hareketsiz) . Söylediklerimizin sadece ihtimallere bağlı olduğunu kimse unutamamalıdır. Fikirlerin uyuşması bizleri öğrenmeye daha çok motive ediyor hocam. İyi akşam diliyorum.
Analitik için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Çokça eleştirdiğim fala bakar, gelecekten bilir edayla rakam çıkarır duruma düşmemek için rakamlar telaffuz etmiyor, hikayeleştirmeye çalışıyorum. Ancak samimi inancım o seviyenin yakında temel olabileceği yönünde. Altta güzel oyalandık, maliyet oluşturup temeli doldurmaya yaklaştık gibi.
Zor olacak diye düşünüyorum 31 düzeyi, zorlayacak ama oldu mu çok sağlam bir temek olacak. Çalıştıklarımın bende uyandırdığı inanç bu yönde. Diğer dostlarla da farklı yollardan aynı kavşağa çıkmamız, çok güzel bir düşünce sağlaması ve inancımı pekiştiriyor.
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()@Analitik ne dersiniz hocam bütün formasyonlar aynı rakamı gösteriyor.