Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()0.56$'da çift tepe yapmış geçemez gibi geliyor 0.52$'in üstünde kalici olması durumunda 0.55$ satman uygun şimdilik kritik seviyelerde 0.60$'da kapanışlar yapması ivmesini hızlandırabilir..
endezyar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan 4 saatlik görünümde 0.476$ önemli destek var burasını kırmaması önemli 0.52$'a çıkarsa şayet 0.56$'i geçemezse satabilirsin ve Şubat'tan gelen direnç var 0.60$ geçerse alırsın tekrardan..
endezyar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@endezyar .. İCX ..
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tugcem_ ()Cok teşekkürler @CoDeX©
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İCX günlük görünümde 0.4060$'in üstünde kalması pozitif butlrayi günlükte aşağı kırması halinde 50 günlük MA 0.3836$ ve 100 günlük MA 0.35$ en önemli desteklerdir.. 4 saatlik görünümde ise 0.4560$ önemli destek burasi kırması durumunda 0.4260$ destek sağlaması beklenebilir.. Saatlik akışında ise 0.5055$ üstünde kaldığı sürece 0.5530$ ve bugün test ettiği seviye olan 0.5547$'i geçtiği takdirde Şubat ayından gelen yaklaşık 6 aylık bir direnci kırması olacak o seviyede 0.60$ sonrasında kademeli olarak 0.66$-0.71$ ve 0.77$ kademeli olarak 1$ ve final 2.20$-2.40$ arası gelmesi beklenebilir ve sonrası yeni zirvelere doğru yol almasi beklenebilir..
tugcem_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tugcem_ ()Cok teskkur ederim hocam eth neo ve ada olarak parçalı bakayim
Cok sordum a ama İcx(icon) koin hakkında hiç görüşünüz var mi :)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ETH'un zirvesi 1.400$ civarı altsezon geldiyse ve güncellemesi de olduğuna göre sence neler yapabilir gerisi k sen düşün en az şuan 800$ beklenebilir..
0BeğenmedimŞikayet
tugcem_ ()Tamamdir ada ve neo ya odaklanıyim
. Eth icin gec kalmadım mi 195 olduğu zamanlarda btc takip ediyordum sanki çok yükseldi gibi hissediyorum
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()7.20$ civarı bir geçen sene Haziran zirve tepesi mevcut geçerse çıkacaktır..
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dirençleri kirarsa yoluna devam eder, ortalık durulsun böyle zamanlar oluyor genelde özellikle ETC'de.. Saldırılar felan sonra biraz zor toparlıyor..
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun bekleyelim bakalim, Majörlerden birtek ivme yapmayan en son yükseldiği seviyeyi kıramayan ADA kaldı..
Edna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()İyiki varsın codex
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun dostum çıkacak sırasıyla pump yaptırıyorlar daha ne olsun bu boğa da böyle olsun önce ki boğayı yaşayan arkadaşlara bir sor istersen..
ersoy33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Hocam atom kısa vadede 8in üstüne çıkabilir mi?
1BeğenmedimŞikayet
Edna ()Full Ada dayim artik bnde hocam
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()bhc ve etc de %51 korkusu varya ondan kipirdamiyor. Umarim en kisa zamands unutulur:) benimde yuzum güler
0BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()hocam inşallah bcash patlat yoksa elimde patlayacak bugün neoyada giriş yaptım hayırlısı birazda chılız aldım saygılar
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Öncelik ETH olsun sonrasında ise BCH ve patlamayı bekleyen ve şu aralar güç toplayan ADA olabilir bir gözünüzde LİNK'te olsun sabah ETH ile LİNK grafiği paylaşmıştım ve CİN kökenli altlara yonelmenizi tavsiye ederim.. NEO gibi..
1BeğenmedimŞikayet
tugcem_ ()Btc de bekliyorum hocam simdi altından çıktım altlara giricem önerebileceğiniz birkaç koin var ki takipbe alacağım
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Hayırlı cumalar kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın dostum, hayırlı Cumalar..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Günaydın değerli kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostum, Hayırlı Cumalar..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tskler, günaydın bol kazançlar hayırlı Cumalar @Bufalo3461 ..
Kılıç66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
616161 ()Günaydın Hocam, WAWES de cok fena zarardayım yorumunuz nedir :(
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()Günaydın hayırlı bol kazançlar. Emeğinize sağlık.