Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()Kırdı diyebilirmiyiz Şuan?
keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferhataylı ()Prenses merhaba. Ülker'e bakman mümkün mü? Sanki zarar açıkladı gibi düşüyor.
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()ben elinde olan varsa diye paylaştım gerçekten yoksa alınsın satılsın vs. olarak değil... sonra senin yüzündeeen demeyin:))
Sokment için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()trcas şu an yatay kabul edebileceğimiz bir seviyede düzeltme yapıyor 3.23 üzerine yerleşip 3.30 üzerine yerleşmesi lazım ancak negatif uyumsuzluğu var bu da biraz oyalanmasına fazlasıyla etiyor... destek seviyesi 3.05 üzerinde takip edilir 3.23 ve 3.30 seviyelerinin üzerine yerleşip yerleşemeyeceğine pozisyon alınır ama şu an yukarı yönlü bir durumu yok 3.23 geçse bile 3.30 takılır görüntüsü var şu an için...
fırsatçı34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırsatçı34 ()TRCAS yorum alabilirmiyim destek direnç hedef
0BeğenmedimŞikayet
Etzel34 ()Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Denedim bakalım :)
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()Evet kritik rakam. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()1.88 düşüşün fibo düzeltme seviyesi ve direnç görevi görüyor şu an karşısında... aynı zamanda abcd formasyonunun hedef rakamı onun üzerine yerleşmeye çalışıyor şu an...
honourr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Etzel34 ()Zahmet olmazsa Albaraka yorumuma bakarmisinjz hakkınızı helal ederek
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()albrk özünde saatlikte kıvamına geldi şimdi 1.59'u geçip geçemyeceği ile 1.50 altına düşüp düşmeyeceği takip edilir... alım- satım kısmet mani olmak istemem ama ya şu an 1.50 altına düşü düşmeyeceği bakılır dolayısıyla bu kağıdın 1.51 alış rakamı olmaz ancak fiyat benim için uygun ve yeterli dersenizde sıkıntı olmaz... şu an fiyatsal olarak cazip... ama endeksin sıkıntısı malum gündemden devam ediyor...
Etzel34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()1.88 destek görünüyor değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
_gonuldostu_ ()Hocam bugün alım yaptım aynı gün satış yapabiliyor muyum
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()valla ben alınır satılır diyemem o potansiyelim yok:)) ben paylaşırım gerisi siz değerli yatırımcılarımızın takdiri:))
honourr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()Alinir diyorsunuz? :)
0BeğenmedimŞikayet
Etzel34 ()Efendim size zahmet olmazsa Albaraka 1.51 alım verdim ilk alimim olacak sizce alım yeri uygunmudur yoksa 1.53 vs de alsam olurmu