Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Ayıp etmişim assolisti unutarak.. Midye tava da benden gelsin.. Afiyet olsun.. İnşALLAH...
@Gzdee
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Ve kalamarrr, inş darısı basıma
Giulietta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Kıraç en sevdiğim sanatçılar arasındadır. en başta Haluk Levent var.
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()KatıLAmıyorum.. Tarz, üslup farkı.. Rubato...
Zamazinngo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Kıraç güzel söylüyor.
1BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Öyledir efendim.. Levrek, roka salatası, deniz börülcesi, tarator, fava, kabak çiçeği dolması... ile de iyi gider Özen Bey'in (Rubato) şarkıları.. Dönmemek üzere oralıyız seneye yaradan nasip eder İSE... Saygılar... (Mutluluk tavsiyesidir)..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Ilk defa dınledim, sözleride çook güzel
2BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()RUBATO.. Candır... "Senden Başka".. Yeryüzünün en güzel şarkısı... Yatırım Tavsiyesidir.. (? ')
gurbet elde bir başıma
kimim var ki senden başka
öldüm desem bir damla su
veren mi var senden başka
kekik kokan dağlarım yok
bülbül öten bağlarım yok
tutunacak dallarım yok
neyim kaldı senden başka
bana candan bir kez aşkım
diyen mi var senden başka
semaverde çayım sensin
her çiçekte balım sensin
ne gelirse senden gelsin
canım mı var senden başka
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Balık roka üçlüsüne birde sahil ... ah be hocam İsyaan şarkısını gelde dınleme :)
1BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()@Gzdee .. Arada çorba içmekte oluyor demek ki.. Bari bu mevsim olmasaydı.. Palamutlar çıkmış iken, deniz ışıldıyor iken, rokalar taze taze iken.. Neyse fazla kaptırmayalım.. Öğlen saatinin geldiği belli oldu bu arada.. ))
@Magnum_33 .. EyivALLAH İslambol'un prensi, Amin İnşALLAH.. Yalnız sana "lıke"yollanamıyor.. Eski sorun tekrarlandı yine.. @admin bunu duyarsa düzeltir sanırım.. Bol kazançlar dostum..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Üzüldüm desenize çorbaya devam :) bu durumlarda beklerken geçirdiğim zamanada acıyorum, sonuçta buda bır emek
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Sn. @Gzdee; Size bahsettiğim hisse 4 günde % 40 prim yaptı.. Maalesef tavan yaptığından 1 günlük gecikme ve destek seviyesini beklerken fırsat kaçtı.. Dün/bugün de tavandan almak lazımdı ancak 28 yıllık geçmişimde hiç yapmadığım işlemdir kendileri.. O yüzden başka bahara kaldı bizim hisse.. Fırsatlar bitmez, sağlık olsun... Bol kazançlar efendim.. (Hamsi ve kuymağı kaptırdık kısacası.. ).. YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Ülelim artık ülelim
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Kuveyte gram başı 5.5 tl ödüyoruz geçen hafta aldım altında yüksekti vergide var baya fark ödüyorsun ama kuyumcuyla arada 10 15 hatta 20 tl fark var seçim sizin
0BeğenmedimŞikayet
yakup4141 ()Vergi % 1 hala
Suheylaaaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Komisyon zaten yok muydu gram başı 2 tl ydi bide vergi mı geldi
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bankaya gidip bana dolarımı altinimi verin derseniz karşılığında belli bir ücret oduyorsunuz
(Daha açıklayıcı oldu sanırım)
Suheylaaaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Fizikiye çevirirken de mı vergi var
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@Gzdee dün yazmıştım hocam sabit ve zorunlu bir oran yok kim kimi koparirsa artık
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()Hem risk hem de kar kalmıyor. Bir de maka sı var. Bazen de ma kas baya açılıyor. Sata mazsan 'yan di gulum ke ten hel vasi'...
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Göz göre göre gidiyor gözümün önünde döneceği yere kadar tahmin edebiliyorum bazen ama ya olmazsa -2 riski kitliyor insanı
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()Sirf bu yüzden pari teyi biraktim. Kur tar miyor
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Daha neler çıkaracaklar bilemiyorum. Hayırlısı diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Allah şaşırtmasın inşallah
şimdi fiziki teslimatlarda yeni vergi geldi zorunluluk getirilmedi ama bir çok banka uyguluyor bugün itibariyle duyduğum kadarıyla
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hiç sorma. Vatandaş ne yapsın ben merak ediyorum. Yani bu kadarıda pes... Hem makas hemde vergi. Yani insanlar illaki faize mi girsinler. Allah korusun...
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@super_conqueror gene baktık hocam bu vergi işi ekmeğimize kan doğradı :)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()oldu canım
Manifatura45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Geçmedim hocam çok yükselirse sizi suclarım:)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()yerinde bir grafik oldu
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@Manifatura45 kararını kendin ver hocam iyi hesap yap