Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
ATTİLA0606 ()Başkanım takibe alındın:)
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
metin22 ()Takibe aldim ustadim
Pek anlasilir yazmadim ise kusura bakma
Ama olumsuz bir hava estiriliyor grupta
Devamli dusme istegi uyarısı var
Gonul istiyot hedefler yuksek olsun
Madem siz de yukselecek diyorsunuz buradan bu haber bizi sevindiriyor
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Hocam grafik atabilirmisiniz. gr altın için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
zigon ()Tabiki yegenim
Doçent için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YDGN ()Sonunda adam akıllı birinin yorumlarını dınleyen bırıne rastgeldım böyle devam et tebrık edıyorum senı
_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_yatırım ()Merhaba hocam isabetli yorumlarını yıllardır takip ediyorum. Gram tl 500tl hedefi kısa vade için mi? Ben daha uzun vade yatırımcısıyım. Teknikte daha ilerisi kaç gözüküyor? Şubatta 3 yıllık düşüş trendine gireceğini söyleyenler var. Yorumun benim için çok önemli. Şimdiden tşk
0BeğenmedimŞikayet
kubilay_23 ()estağfurullah kusurluk bir durum yok amacimda haklı çıkıp çıkmamak değildi sadece önyargılı davranmayalım herkesi dinleyip son nokta da kendi kararımızı verelim diyorum
sistem belli herkesi dinle kendi bildiğini yap ( zaten dinlediklerini yorumlayınca %80 doğru yolu buluyor insan)
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Vallahi haklı çıktınız kusura bakmayın. Benim beklentim kâr amaçlı tabiki tenkit de uyarıda olacak . yinede teşekkürler bir kaç değil birçok kişiyi takip etmek gerekiyormuş
kubilay_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kubilay_23 ()umarım ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlamışsınızdır sabah amacım sizi iğnelemek değildi durumların değiştiğini anlatmaya çalışmıştım ama siz farklı yorumladınız neyse sağlık olsun diyelim
bol kazançlı bereketli günler dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Eyvallah Dostum, tşk ederim :)
susaeta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
susaeta ()kartallar yüksekten uçar
Çakallar aşşağıdan baka dursun hehe
0BeğenmedimŞikayet
Krosske ()Hocam çıkış teyit aldı mi burdan girmek mantıklı mi peki
7BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Yorumunuzdan bir şey anlayamadım, özür dilerim fakat Gramın 427 lira olacağına dair yazdığım bu yorum 6-7 gün öncesine aitti. (yorumun hemen altında hangi gün olduğu yazıyor, inceleyebilirsiniz). Ayrıca bu yorumun hemen akabinde Gram düşüşü gerçekleşti ve 432 liraya kadar saldı. Yani 4-5 liralık sapma ile hedefim geldi.
Gramın şimdi ki akibetini merak ediyorsanız şayet 500 lira hedefli olduğunu sabah saatlerinde paylaştığım yorumumda belirttim, profilimden görebilirsiniz.
metin22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Cami hocasımı. yarım hoca ca dinden yarım doktor candan. Yarım ekomomist paradan eder.
Goldstar34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
metin22 ()Tek guzel tarafi 3 yildizli bir yorumcu 427 olur diyor
Eger birak yarini cumaya kadar gerceklesmez ise yorumu su ortaya cikacak Kac yildizin olursa olsun piyasa baska grafik baska hayat baska
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()6 gün onceki grafik ile şu anki grafik aynı dolayısıyla beklenti hala aynı 427 belki bu gün beli yarın öğlen
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldstar34 ()Kapanıştan 3-5 dk sonra olur:)) Artık yeni hocan benim :))
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Yok arkadaşım özür dilemeğine gerek ben biraz ciddi ciddi uğraşıyorum takip ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Sadi57 ()Çok hayal perestsin
Giulietta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kubilay_23 ()peki diretmicem birşey demedim var sayın özür dilerim
iyi günler
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()O geyik muhabbbeti idi benle uğraşıyor. Chat sitesi gibi
Coktyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Bu yorumun tarihine bakarmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Evet aynı ve az öncede attım 4 gün önce atmış amaç para kazanmaya takip edilir
0BeğenmedimŞikayet
Fişekçilerin_kralı ()Bugün ons 1900 sa yarın 1800 mü olur o zaman satalım şimdiden değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Coktyy ()İnşallah öyledir :D
Suheylaaaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Bence espiri yaptı
Coktyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kubilay_23 ()yani simdi 6 gün önceki grafik ile şimdiki grafik aynı mı diyorsunuz ciddi ciddiye
0BeğenmedimŞikayet
Coktyy ()8 dakika oldu olmadı ama?
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()iyide 6 gün olduğunu biliyorum okuduysan 6 gün öncekini grafik hala aynı ve değişim yok ve hala düşme olasılığı var. yüksekten satıp dipten almak için sorulan bir soru. istiyorsan sende 10 ğun öncekini sor?