Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) cok tsk ederim
Godfather01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun hemsom hayirli kazanclar dilerim
Napolyon42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Napolyon42 ()Dediğiniz gibi üstadım zaten grafik ve analizle gerekli yorumları yapıyorsunuz herkesin yatırımı kendi tercihi olması gerek bol kazançlı bir akşam olsun inşallah takipteyim ?
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()iyiki varsın usta like gelsin üstada
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cok tsk ederim. ustadim. elimden geldigince bilgim dahilinde yardimci olmaya calisiyorum bazen yatirim tavsiyesi isteyerek cok zorluyorlar ama yasal olmayan seyler bana gore degil :)
Napolyon42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bayburtum ()Kardeşim 5,75 ten 15 k gümüşüm var sat'mı dersin beklemi dersin paşa Abi
0BeğenmedimŞikayet
Napolyon42 ()Hemşehrim üstadım yine buradaki arkadaşlara gönülden yardımcı oluyorsunuz teşekkür ediyorum Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()Olur üstad ben beklerim her daim
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah hakkinda hayirlisini versin alim firsati kovalayanlara yarayacak bir durumdayiz suan icin izliyoruz belirli bir emare yakalayabilirsem yazarim burada oldygum. ve musait oldugum kadari ile
0BeğenmedimŞikayet
Ağa22 ()Tamam abi 6.14 vergi hariç 10 k var uzun vadeye baglayayim o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()anladım üstad bundan sonra senin fikrin neyse onu yaparım gerisi zaten kısmet bilmiyorsan bir bilene sor demişler :)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Duzletme sureci bitince tekrar yukari cikislar bekleyecegiz ustadim ancak eskisi kadar hizli ataklarla degil sakin yukselislerle olur diye dusunuyorum tabi olayin basindayiz ani ataklarda yapabilirler iki yonlu dusunmek lazim
Ağa22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ağa22 ()Abi 6.70 ve 80 leri tekrar görür mü
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Daha onceki gordugu en yuksek zirve 29.85 yine yeni hedefimiz olacak onun ustunde tutunursa yine 30 larikonusmaya baslariz
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tabiki ustadim
Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()üstad nereye kadar gider sence grafige göre tabii piysanın koşullarına göre hedef sence neresi en tepe
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Hocam kamanın altına sarkar ise yazarmısını
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Kama hareketinin sonunda yukselis beklenir ancak kamanin altina sarkarsa is degisebilir iki yonlu dusunmek zorundayiz
Seren_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seren_ ()Daha buyuk duzeltme gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim ustadim
veysisun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()27,91 dlrenci önemli yani
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysisun ()Eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Suan icin kucuk duzeltme diyebiliriz
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()Aşağa yönlü kırılma mı yani hocam
0BeğenmedimŞikayet
dinos ()Teşekkürler hocam