Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Teşekkürler hocam sağolun
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()gecen seferki gram düzeltmesinden faydalanamadigim üstüne de vergi gelince az miktar almistim ilk gümüşü. ev alma planim oldugum için de bir parça almistim. daha sonra 4-5 parca ile devam ettim. evet guzel tl kazanci oldu. ama o ilk parcayi hic satmasaydim ayni kazanç olacakti. stresi de cabası. nerdeyse iki ayda ikiye katladi fiyat.
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ben mart sonu 2.60dan almistim 45 kilo şuan o kadar cok azalttimki 5 ayda malesef tlm artti gümüş kilolarca yok oldu
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sayin serpila aslinda cok hata ediyoruz ama endiseye de engel olamiyoruz maalesef. elimizdekileri hep tutmak élimize tl gectikce de eklemek gerekiyor. ilk aldigimda 3.84 tü. hiç satp almasaydim şu an ne düzeltme umrumda olurdu ne bisey. dediginiz sekilde edindigimiz çeyreklerin kaç para edip etmedigini sürekli saymiyoruz. hangisini kaçtan almiştim veya hediye mi gelmişti hatirlamiyoruz bile. güzel bir alim gercekleştirsem bakmiycam lazim oluncaya dek. ama sürekli fiyat yükseliyor bizim ortalamalar da. bu düzeltme devam ederse ve faydalanabilirsem artik bakmamayi düsünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()kesinlikle. onemli olan gram olarak artis saglamak ve tl olarak zaten baslanilan para da belli. eger sonradan ilaveler de varsa bir sure sonra excel gibi birseyde hem ortalama takibi hem de yatirim kazanc takibi yapilabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Bende nisanda kazandiklarima ceyrek alıyordum her satışta kactane ediyorsa sonra anaparanin icine devam ettim
busdevman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()belli bir kazaç hedefim var. sadece onu hesabını tutabilmek için
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Tesekkürederim
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()Volkan bey merhaba. Kazandığınızi ayirmaktaki maksat nedir? gunluk harcamalar mi?
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()in ves ting
telefondan alarm kuruyorum
Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Bu trade pulus tanmi yoksa baskami uygulamayi nasi bulurum
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bankadan kurmuyorum bir telefon uygulamasindan
Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Ben kuveytyeyim alarm kiruyrum hiç çalmior bi türlü yapamadim anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Bu hafta böyle hareketli
Ben marttan beri bekliyorum, alarm da kurmadim
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()evet de o hedef bir dakika sonra da gelebiliyor. cuma 6.80 lemi basladik hatirlamiyorum.6.35 te gördük en son 6.61.45 kuruşluk aşagi 25 kurusluk yukari hareket. nasil kapatacagiz ekrani. önceden alirdim hedef alarmim bir hafta sonra mi calardi bir ay sonrami. ayni gün ayarladigim %10 luk alarmlar caliyor hem asagi hem yukari
Gulbenc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Hepimizin düzeni bozuldu, değil mi?
Hedef belirleyip ekrani kapatmak lazım aslinda
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bu saatten sonra nasip artık mecbur takip edecegiz. yalnız ben kedileriyle haşır neşir yağliboya ve tuval yetiştiremeyen kendi halinde bi emekliyken ne ara gece 4.30 a alarm kuran biri oldum onu takip edemedim
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Bir rakamdan sonra alım ve satım da hedef odaklı olmak gerek hesaptaki rakama takilma
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()evet sayin ustad. hesap buyuk ama kalan daha buyuk. gumus hesabim mevcudu tl bazinda göstermese iyiydi. teknige bakip bakip satsam daha iyi ortalama yapayim desem burdan yürür heybemiz boş bakariz.24.2 veya belki daha alt destege duzeltmeyi tamamlarsa tüh su kadar kârdan zarar var diye diye yanariz. buna açgözluluk deniyor sanirim. en iyisi ben oldugum yerde öylece durayim şükredeyim
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()5,74 üzeri yükselen trend devam eder
Bjk42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Parçalar büyükse hesaba bakmayın :)
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()maalesef dusmedi. profilinizde de goremedim.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()benim duygularim da karisik. simdiye kadar kazandigimi ayirıp anaparama 3 parça al yatlık parcali alim yapabildim.7 parca daha almaliyim. hem düssün istiyorum hem de bu 3 parcanin hesabinda gorünen tl asagi indikce icim gidiyor. hakkimizda ne hayirliysa o olsun bakalim. yorumlariniz ve degerli calismalariniz için tesekkur ederim
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Cevapta yazdım dusmedimi
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Bana hiç güven vermedi çok hızlı yuksrldi yükselişin başladığı yer ya da altına da birden indirecekler sanki gümüş altın gibi değil uzunvadecidr olsam bu kaynağı yefirmezler sanki alçalan kama yükselişe gecicem tutma beni zorlama diyor ama bir haber kalmaya baybay der ben 1k alicam bekliyorum bakalım nerde son bulucaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()Ebrucen ben horozcuyu ustadlardan görüyorum. takipteyim kendisini. o yuzden fikrini merak etmistim. ben duzeltmenin 26 usd li rakamlara dogru once bir kac gun asagi sonra biraz yukari sonra da yine asagi gitme ihtimalini düşünüyorum. ama Doganbey ustadin paylastigi ve bir kac arkadasin daha paylastigi Alcalan kamayla da ortusen grafikleri de takip edeceğim. simdilik tl deyim banka değiştirmemis olsaydim satar miydim emin degilim. ama 6.9xx lerde satardim risk alip. onu da banka sattirmadi. simdi 6.9xx ler tekrar gelse de artik satmam. ytd.
Ebrucen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Cümleten hayırlı sabahlar hocam şu an geri döndü diyebilirmiyiz 6,61 de kapattı haftayı ytd.
0BeğenmedimŞikayet
AXIOM ()6.10 a düşse bile geri yükselmezmi?
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Sen ne düşünüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()Horozcu mesajimi gördün mu?