Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (110)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Aynenn oyle bende aynısını düşünüyorum vade sorun değil elde TL de var beklerim haftayı görürüm çıkıyorsa alırım aza tamahda iyidir..
morijek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
morijek ()Eğer vade sorunun yoksa nerden alırsan al bir sıkıntı olmaz en sonunda kazançla çıkacaksın. Eğer panik yaparsan al sat yapayım dersen o zaman elinde avucunda ne varsa alırlar. Aldım hemen kazanayım demeyeceksin. Beklemesini bileceksin rahat olacaksın. Sonuçta bu işte kar olduğu kadar zarar etme swnsin da var. Bunu göze alamayan bir zahmet yerinde otursun. Adamlar 1 haftadır ayağı yerden kesilmiş, kardan zarar etmesine rağmen dizini dövüyor :)
Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Aldık vah tüh denilir insan ogluyuz bir günde zirve zirve olunmazki tekrar gelir zaten hareketli haftalardayiz hayırlısıyla iyi yerden alım yapmak nasip olsun..
morijek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Amin inşallah cümle herksin Babasına. Bebim Babam rahmana gideli cok oldu genç yaşta. Makanı cennet olsun
Combative_woman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Aynen Allah uzun versin babama
UsLaNMaZ__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
morijek ()İşte onlar hep timsah gözyaslarıydı. Timsah avını midesine indirmeden önce gözleri yaşarırmış. Şimdi git bak bir tane bile ağlayan var mı:))
1BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Canı sagolsun demiştin şimdi hatırladım
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Evet malesef hala borç ödüyor babacığım malesef :(
1BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Ne diyon yav valla mı :( Allah sabır versin :(
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Inşallah sağol, çıkayım bari , derelere gideyim, serin su iyi gelir, bu rakamlar bişey değil ki 4 yıl önce dolandirildik 10 milyon çöp oldu, babamın 45 yıllık emeği:((
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Olsun iyi yerden satacaz sen keyfine bak tatilini iyi geçir.
1BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()231.6 maliyet yüklü aldım
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Sende beixi uyar kardeşim benim çok bilgim yok kimsenin zarada olmasını istemem..
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Valla. Ne kadar almıştın unuttum
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Tamam ben sana baglıyım alım yaptıgında benıde ayıktırırsan sevınırım
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()15 :30 veri var 26-27 onsa geldiginde parçalı başlamak sağlıklı olur hocalar öyle diyordu, şuan ons 28,0154 yinede tercih karar senin iç sesini dinle... gümüş sayfası hep ağlayanlar la doldu az daha sabir ne olacak gorelim
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Ablam burdan takvıye yapılırmı
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ():(( tatildeyim bide ya
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Yazmıştım okumadın mı. Sıkma canını yav boşver
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Cuma günü düşüş oluyor diye bugün alıcaktim bir anda aldim:(
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Ben 80binlik alsam 5,10dan 30bin net kar
Aycel_aycel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()O sabahdi şimdi öğle sonu:)) iyi bekle ana gumuse nolmus
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Almadım. Dedim ya sabah. Cuma günleri tadını kaçırıyor hep
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()İns abla gumus guzel kazandırıyp satıs emrını unutmusum 2 k da 1300 kar aldım 3 gundemı 4 gundemı satılmasa 4 bındı karım kacan paraya bak bız yatırımı yanlıs yere yaptık zamanında
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Hadi bol kazanalim hepimiz insallh hayirlisiyla
0BeğenmedimŞikayet
Helalindens ()Bir dussun de o zaman düşünelim ins.
0BeğenmedimŞikayet
Helalindens ()İşin gücün rast gelsin cnm.
İns yakalarsın.
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Tmm inş bende almayı düşünüyorum bakiyim elde TL kalırsa, altın ons 2030 düşerse Gr altın almayı dusunurmusun MaşAllah Gr da iki güne kadar 20 TL fark oluyor yuksrliyor..
Helalindens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Aldinmi gümüş dahada düşecek gibi 4 saatlikler kırmızı mum oldu günlükte kırmızı mum, birde haber veriler var galiba onları takip edemedim
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Valla hılalm işe gidiyorum duzeltmeyı yakalarım ıns
Helalindens için cevaplandı (yorumu göster)