Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (125)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Kısa vade de düzeltme orta uzun vade yön yukarı bozulma yok
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Düşüş sürecine mi girildi? Yoksa düzeltme mi sizce?
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Düşecek korkusu oluştu yine azap spek mahir bir güreşçi ;)
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Arkadaşla aramızda mizah diyelim gidişat izliyoruz bir süre önümüze görebilmek için.
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Günaydın üstat. Gidişata göre bir düşünceniz nedir? Kurbağa falan pek anlayamadım :))
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()oo dahada super hocam )))
0BeğenmedimŞikayet
mesev ()Birileri alıyor birileri bozuyor ne oluyor böyle. Bİr iniyor bir çıkıyor zikzak çiziyor. Bir yorum yapabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()8 dersen olmaz 8.36 olur :)
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rudenus ()10 k da 500 tl ye yakın kazandırdı 1 günde bu tarz fırsatları kaçırmamak lazım ama satmasam karım kat be kat katlanacaktı
Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Spek nereye kadar isterse şuan bütün rakamlar temsili.
Bu seviyeleri kimse görmedi daha önce ve spek bunu biliyor o yüzden tuzaklarla dolu heryer ben fazla düşüş beklemiyorum yanılabilirim de.
kaptroy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()hocam gel şunu duz hesap 8 yapsak )))
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Ruble 8 deyince alalım mı alırsanız haber verin
0BeğenmedimŞikayet
Rudenus ()Sattıktan sonra hep yüksekten almak zorunda kaldım çünkü hep yükseliş trendinde
0BeğenmedimŞikayet
kaptroy ()Düzeltme nereye kadar gider bi fikriniz varmi
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Vade sorunum yok istediği zaman gelebilir
osays59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()demin tfx. ten gümüş alış 7.70. ti alsam bu hedef gelse bile kâra geçemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
osays59 ()7,76 hangi vadede gelir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()7.76 hedefim.
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ben hedefime sadık kalacağım düşer çıkar risk benim herkesin riski kendine ait olduğu gibi.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
43byn ()Satsak almak mumkun degil
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ben hedefimi beklerim nasıl ki 5.76 dediysem 7.76 diyorum düşer çıkar zaten banka aldırmayacak gümüşte kalsın banka kullanacağına.
Ruble için dün yazdım 8. xx civarı var gibi sonra 16. xx
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hayırlı günlerin bol kazançların olsun ağbi tabiki al sat karışmıyosun ama sen çıkış yaparken sayfama yazarsan bizde nerden döneceğini tahmin edelim sana zahmet :)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()pazartesiye çok var desem olmadı pazartesi köprünün altındaki suyu direk yangın yerine ulaştırırız :)
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()kendimi bir an o suyun içindeki kurbağa gibi hissettim o yüzden bir parça daha çıkayım dedim rublede varmı bir gelecek demedin bişey hocam
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Pazartesi Yanacak Ortalık Hazır Ol Babayiğit
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Biliyorum hikayeyi suya değmeden tuttum anlamında söyledim suyun cazibesine kapılmaması için.
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eyvallah yanlış kurbağa hikayesi sıcak su dolu bir kaba kurbağayı koyarsanız hemen zıplar ve kaçar. ... Bir de kurbağayı kabın içerisinde soğuk suya koyarsanız önce su içerisinde öylece kalıyor. Sonra kabın sıcaklığını yavaşça artırırsanız, kurbağa bunu fark etmiyor, su kaynıyor ve kurbağa da haşlanarak ölüyor.