Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağol eline sağlık hocamızın
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Akıf hocam selamlar tekrar selamı var abımızın ara sıra uzaktan bakıyormuş
3 grafık atacagım sımdı yenı hedef fıbo 2.618 dıyor 10.7978
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sepet yapardım döviz altın sepeti
Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Sevgili Akif
Tahmin etmeyeceğin bir yerden vadi sorunu olmayan bir paran geldi
Bugün ne yapardın nasıl olsa hayal olduğu için direk yazmanı rica edeceğim teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam çok sağolun
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Gorusuyoruz ama zannetmem donecegını yınede ıletırım hocam
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()sağolun, varolun... :)avcı abimizde sagolsun varolsun... cok tesekkur ederiz ellerine saglik... @ahmett0707
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ilaveten bu sayfada yazmasınıda istiyorum. kendisi ile görüşüyorsan söylediklerimi iletirsin
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()tamam şimdi oldu ona ait 9.60 grafiği de hatırladım. selamlarımı söyle çok değerli bir insan benim için
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()H u n t e r 4 3 avcı abımızdı :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aleykümselam Hocam kim olduğunu çıkaramadım ama yapanın eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Eyvallah selamlar hocam
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Aslm eline sağlık verenin getirip götürenin..