Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 09:15:15
EUR 36.2210 09:15:15
USD 34.5757 09:15:15
ALTIN ONS $2688.5050 09:15:15

Konu: 496 - 511 en fazla 441e kadar geri çekilme

çok hızlı bir şekilde gündem değişiyor maalesef 474 destek 441e kadar bir boşluk var
İlk hedef 496 sonrası 511
478de büyük bir direnç oluşmuş güç topluyor

Yorumlar (56)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

Evet üstat geçen hafta öyle bir fırsat buldum

Mhsn66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

al sat mı yapmak istiyorsunuz siz

Betwars için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

478 dene sonra satış için bi grafik atsanız.496 da satış yaparız.496 dan sonraki en dip için bir formasyon grafik ile hareket edeceğim.

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

453e kadar bir boşluk olabilir kar satışlarında parçalı alım yapılabilir

FizyoterapistBC için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

FizyoterapistBC ()

441 olma ihtimali mi var yani. Alım yapıcam da. Tecrübesizim

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

441e kadar olan boşluk 453 gibi gözüküyor çarşambayı bekleyeceğim şahsen

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

478den sonra yeni bir grafik gerekecek bu sefer senaryo 511e yönelme olacak doları ve dxy yi takip etmek gerekiyor şuan izlenim olumlu 478 hedefi zaten belliydi 496 olunca bir kar satışı gelebilir

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

1 hafta önceki çizilen grafik işliyor yeni grafiğe şimdilik gerek yok gibi 478 hedefi verilmişti perşembe cuma günü adım adım ilerliyor

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

441 biraz güç topladı bu hafta 450 bandına oturacak gibi gözüküyor önümüzdeki hafta ons kanadından bir hamle gelmediği sürece en fazla 450 bandına çekilir diye görülüyor yine bir grafik çizmeye çalışacağım

UMK177 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

UMK177 ()

Arada alım fırsatı doğarmı ortalama düşürmek için uzun vadeciyim aslında ama yüksekten alıp tersteyim şu an

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

463ten sonra yükselim trendine girebilir

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

görünen o ki öbür hafta yine 470 seviyeleri konuşulacak öbür hafta haber akışına göre gel gitler yaşanabilir 441 geldiyse 511de gelecektir ytd

MERTOL35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

485te bozmadım 440ların geleceği görülüyordu ama yine bozmadım

MEYAN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

ona yeni bir grafik gerekecek ama dediğim gibi hedef 511 gel gitler uzun yatırımcıyı üzmez

MEYAN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

MERTOL35 ()

hareketler benim açımdan çok olumlu hale geldi 2. rekor bekliyorum yılsonudan önce ytd

0BeğenmedimŞikayet

MEYAN ()

@Mhsn66 hocam şu an sabahtan beri 454-456 civarında seyrediyor. Yeni fikriniz nedir?
Buralar alım mıdır sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

Zaten düşeni gösteriyor şimdi çıkış

Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

Ben inanıyorum 511 hedef açık ortada

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

Super bir grafik tutmuş tam yerinde devam ederse süper

0BeğenmedimŞikayet

muammergns ()

bunu konuşmak için biraz erken gibi. sonuçta aşı hakkında net sonuç çıkmadı ve ayrıca faiz kararları da belli değil. azalacak dendi ama artmaya devam ediyor

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

tekrar 474 için güç toplayacak diyebiliriz

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

436 olmuş ama geri yükselmiş grafik çok güzel işledi

0BeğenmedimŞikayet

İyiniyet_elçisi ()

Birde aşı şüpheli sonra piyasalar eskiye döner bu haberlerede güven kalmazsa ozaman ne olur acaba

1BeğenmedimŞikayet

mucahitb ()

Hayırlısı olsun diyelim , indiği gibi yükselir mi , gönlüm yükselsin diyor , aklım biraz zor diyor , dediğiniz gibi yarın ola hayrola

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

yarına bir bakalım mücahid bey ona göre söyleyelim yıl sonuna kadar hedefe yaklaşabilir diye düşünyorum ytd

mucahitb için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

zaten 441e kadar bir boşluk vardı süpriz bir şey yaşanmadı hedef 511 er yada geç gelecek diye düşünüyorum yarına bir bakmamız gerekiyor

mucahitb için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mucahitb ()

Umarım dediğiniz gibi olur ancak bu kadar düşük bir seviyeden ne kadar bir zamanda bu yönlü bir yükseliş gelir diyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

boşluk olduğu çok belliydi 380 370 çok güçlü gece yön belli olacaktır yarını beklemek gerekiyor 380ler sanmıyorum ama ytd

Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mucahitb ()

441 le taktılar altını buradan sıçrıyacak gibi görünüyor , sizler nasıl düşünüyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Kimimben06 ()

380 lere düşecek diyorlar burdakiler varmı öyle birşey varsa vay halimize zarar çok olur ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum