Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Evet üstat geçen hafta öyle bir fırsat buldum
Mhsn66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()al sat mı yapmak istiyorsunuz siz
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()478 dene sonra satış için bi grafik atsanız.496 da satış yaparız.496 dan sonraki en dip için bir formasyon grafik ile hareket edeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()453e kadar bir boşluk olabilir kar satışlarında parçalı alım yapılabilir
FizyoterapistBC için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FizyoterapistBC ()441 olma ihtimali mi var yani. Alım yapıcam da. Tecrübesizim
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()441e kadar olan boşluk 453 gibi gözüküyor çarşambayı bekleyeceğim şahsen
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()478den sonra yeni bir grafik gerekecek bu sefer senaryo 511e yönelme olacak doları ve dxy yi takip etmek gerekiyor şuan izlenim olumlu 478 hedefi zaten belliydi 496 olunca bir kar satışı gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()1 hafta önceki çizilen grafik işliyor yeni grafiğe şimdilik gerek yok gibi 478 hedefi verilmişti perşembe cuma günü adım adım ilerliyor
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()441 biraz güç topladı bu hafta 450 bandına oturacak gibi gözüküyor önümüzdeki hafta ons kanadından bir hamle gelmediği sürece en fazla 450 bandına çekilir diye görülüyor yine bir grafik çizmeye çalışacağım
UMK177 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Arada alım fırsatı doğarmı ortalama düşürmek için uzun vadeciyim aslında ama yüksekten alıp tersteyim şu an
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()463ten sonra yükselim trendine girebilir
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()görünen o ki öbür hafta yine 470 seviyeleri konuşulacak öbür hafta haber akışına göre gel gitler yaşanabilir 441 geldiyse 511de gelecektir ytd
MERTOL35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()485te bozmadım 440ların geleceği görülüyordu ama yine bozmadım
MEYAN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()ona yeni bir grafik gerekecek ama dediğim gibi hedef 511 gel gitler uzun yatırımcıyı üzmez
MEYAN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MERTOL35 ()hareketler benim açımdan çok olumlu hale geldi 2. rekor bekliyorum yılsonudan önce ytd
0BeğenmedimŞikayet
MEYAN ()@Mhsn66 hocam şu an sabahtan beri 454-456 civarında seyrediyor. Yeni fikriniz nedir?
Buralar alım mıdır sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Zaten düşeni gösteriyor şimdi çıkış
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Ben inanıyorum 511 hedef açık ortada
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Super bir grafik tutmuş tam yerinde devam ederse süper
0BeğenmedimŞikayet
muammergns ()bunu konuşmak için biraz erken gibi. sonuçta aşı hakkında net sonuç çıkmadı ve ayrıca faiz kararları da belli değil. azalacak dendi ama artmaya devam ediyor
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()tekrar 474 için güç toplayacak diyebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()436 olmuş ama geri yükselmiş grafik çok güzel işledi
0BeğenmedimŞikayet
İyiniyet_elçisi ()Birde aşı şüpheli sonra piyasalar eskiye döner bu haberlerede güven kalmazsa ozaman ne olur acaba
1BeğenmedimŞikayet
mucahitb ()Hayırlısı olsun diyelim , indiği gibi yükselir mi , gönlüm yükselsin diyor , aklım biraz zor diyor , dediğiniz gibi yarın ola hayrola
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()yarına bir bakalım mücahid bey ona göre söyleyelim yıl sonuna kadar hedefe yaklaşabilir diye düşünyorum ytd
mucahitb için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()zaten 441e kadar bir boşluk vardı süpriz bir şey yaşanmadı hedef 511 er yada geç gelecek diye düşünüyorum yarına bir bakmamız gerekiyor
mucahitb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mucahitb ()Umarım dediğiniz gibi olur ancak bu kadar düşük bir seviyeden ne kadar bir zamanda bu yönlü bir yükseliş gelir diyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()boşluk olduğu çok belliydi 380 370 çok güçlü gece yön belli olacaktır yarını beklemek gerekiyor 380ler sanmıyorum ama ytd
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mucahitb ()441 le taktılar altını buradan sıçrıyacak gibi görünüyor , sizler nasıl düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()380 lere düşecek diyorlar burdakiler varmı öyle birşey varsa vay halimize zarar çok olur ytd