Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar endexinde dün attığımız bir grafik vardı ter fincan kulp çalışırsa 91 binler gelir
Erdibaba55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()İğneyi atmış akif hocam bizim seviyeye.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rica ederim hocam ne demek
benmurat79 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
benmurat79 ()Teşekkürler Akif hocam cevabınız için..
0BeğenmedimŞikayet
Barkin ()Hocam bu endeks seviyesi kaça tekamül edior
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()kısmet hocam bakalım bir gün o da olur
1BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Çay kahve içelim birgün uzaktan takip ediyoruz sizi birde yakından tanıyalım Akif hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Doğru karar olur orası önemli
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar tl de grafik attım fincan kulpta 7. 28 veya 7.29 civarı kırılım yeri kırarsa gider en az 2 tl
Zırtokadı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Dolar endeksi 92,535 seviyesi takibimde ?
1BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Akif kardeşim ıff usd 7.42 demişti makası satısı 7.43u gördu.. Düzeltme gelir artık... Sence...
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar endexi kritik yere yakın kırmazsa burayı tekrar yukarı döner yok kırarsa 74 binlere kadar düşer hal böyleyken burada dolara geçmek uygun veya uygun değil diyemiyoruz
benmurat79 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
benmurat79 ()Peki Akif hocam sterlinleri dolara geçmek uygun mu şu anda?
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hayırlı olsun hocam
IYI_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
IYI_55 ()hocam 9,57den girdim umarım yanlış olmamıştır. TL de beklememek için
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam beni doğru anladın inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam tl bazlı demiyorum pariteler için konuşuyorum yoksa dolar tl yükselir
1BeğenmedimŞikayet
alone__07 ()Unutursan canın sağ olsun
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ben öyle bir şey demedim dolar endexi kritik yerde kırılırsa 74 bine kadar düşebilir
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Akil hocam sizin ssatmanizi beklitoruz
0BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Hemşerim yani artık gönül rahatlığıyla dolara girebiliriz demek oluyor değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aleykümselam hocam inşallah unutmayız hocam
alone__07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alone__07 ()Selamun aleyküm satınca etiketlerseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kritik yerdeyiz dasha fincan kulp çalışmaya başlamadı
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()şimdi ortada ikili tepe yok fincan kulp var hal böyleyken yükseliş beklemek kadar doğal bir şey yok. ne zaman peki o fincan kulp çalışmaya başladığı zaman
Flue için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Daha gideri var diyorsun yani usta?
Allah sonumuzu hayır etsin
1BeğenmedimŞikayet
Flue ()Teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar tl de ki sır şu dolar tl önceki zirvesi 7.23 civarı iken sonraki zirvesi 7.27 civarı oldu bu şu demek dolar tl ikili tepe yapmadı yeni zirve yapacak demek
Flue için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mayk34 ()Abi ben acemi yatirimciyim hiç anlamıyorum Seni takip ediyorum 4 aydır ama ne yaparsan onu yapmaya çalışıyorum hem toprağınım hem bu işte gördüğüm en iyi ustalardansin maşallah senle gururduyuyorum senin bilgi paylaşımlarına göre hareket ediyorum sat yada al kimseye demiyorsun Sen aldım dediğinde topluyorum aynı şekilde 832ler otv vesiz 840 lar öteveli bekliyorum sen bukadar çıktım diyince bende kendi iredemle cikicam nerden alınır nerden satılır sizlerden öğreniyorum çok şükür zararda etmiyorum sayenizde ALLAH razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Flue ()Sır p noktalarının kesişmesi mi?