Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0409 15:35:53
EUR 35.9845 15:35:53
USD 34.5499 15:35:53
ALTIN ONS $2699.8800 15:35:53

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş
Mrb degerli arkadaslarim herkese hayirli bol kazanclar dilerim gorunum dunden cok farkli bir goruntu yok ucgen icinde kucuk hareketlerle devam ediyor boyle durumlarda ucgen icinden cikacahi yone gore degerlendirme yapilmasi uygundur ikinci husus daha oncede soyledigim bahsettigim darvas kutusu dedigimiz bir strateji vardi bu genis bant oldugu icin orta ve uzun vade icin ideal olabilir gumus ons gragifiginde iki lacivert yatay cizgimizi gormussunuzdur gorulen en yuksek deger ve horulen en alt deger orta ve uzun vadeciler icin ust lacivert cizgi yukati kirilirsa al yada tut olarak degerlendirilir ald cizgimiz kirilirsa sat ve bekle olarak degerlendirilir genel darvas teorisi bu sekilde calisir grafiklerde onemli oldugunu dusundugum noktalari turkuaz renkle isaretlemistik inceleyebilirsiniz onumuzde 5 agustos mevsim dongusu mevcuttur dikat edilmesi gereken bir gun daha bu geceden itibaren mevsim dongu etkisi gozlemleyebiliriz herzaman dedigimiz gibi risk iki yonludur o zaman iki yonlu dusunerek a ve b planlarimizi yapip isleminizi ona gore devam ettirmelisiniz herkese hayirli bol kazanlar dilerim hoscakalin
Gumus ons

Gram gumus

Rasyo

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Doğru bence. :).
Teşekkür ederım. Öyle düşüncem vardi amma sizlerden duymak daha iyi olacaktır.

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Merhaba Aynur Hanım,
Buradan gümüş ve dolar karşılaştırması,
Biri metal diğeri döviz.
Gümüş gramı etkileyen faktörlerden biri de dolardır.
Yükseldiğinde gümüş gramı artırır, gümüş onsla el ele verirse mükemmel olur.
Dolar artar ama getirisi kendine müslüman tabiri var ya aynen onun gibi yükseliş TL. nizde olur.
7.20 den 1000 dolar aldınız.7.200 TL. eder. (10 kuruş arttı. )
5.40 TL. den 1000 Gr. gümüş aldınız . (10 kuruş arttı) Kabataslak bir hesap yapalım.
Vergi vb. hesap etmiyoruz.
İkisinin de görünüş ve hesaplama sonucu artan miktarı 100 TL.
Dediğim gibi almış olduğunuz gümüş , gümüşons ve dolar artışıyla getirisi , yalnız alınan dolara karşı fazladır.
Dolar sabit kalır, gümüşons artar yine gümüş TL. getirisi fazladır.

Doğru cevaplayabildim mi?

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Teşekkür ederim. 5 den alimim var. Amma bu soru çok kişi için sormuştum. Sağolsun.

Oracle37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oracle37 ()

Bu soru vadenize bağlıdır. Vdeniz 2021 ilk aylarına kadar varsa gümüş almak daha karlı olacaktır. Ancak maks 2 ay ise dolar sizin için daha iyi olacaktır. Kişisel görüşüm olup son karar sizindir. Saygılar.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Hocam.
Buradan gümüş almak 7,20 den dolar almakla aynımıdır. ? Görüşünüz benim için önemlidir.

0BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Nereden alacağınızı söylemem doğru olmaz.
5.41 seviyesi gümüş TL. nin iyi olduğu yönünde .
Çekincem nedir?
Bir haber gelir, siz alırsınız patır kütür aşağı düşer.
Almak için bekleyen arkadaşlar var.
Bir zahmet onlara sorun.
Alım yerlerim,5.10
5.20 civarı
5.30-35 ,5.43 TL.
Kararı siz verin.
Kolay gelsin..

ofy32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Aynen hocam onceki zirveyi gecer ve tutunursak yola devam diyecegiz bu onemli bir nokta orta uzun vadecilet icin gumus onsun onu acik oldugunu dusunuyorum ama dikkatli olunmali yeni bir dalga olusturabilme ihtimaline karsi bir miktar elde tl olmasi mantiklidir diye dusunuyorum kisa vadeci gunlukcu arkadaslar icin ise kisa vade islem acmak artik mantikli oldugunu dusunmuyorum gecen haftaki kadar hizli hareketler goremiyoruz yataya sardirdilar kirilimlari takip etmeleri gerek ozellikle sunu dile getirmek isterim olasi bir duzeltmeye girersek tekrar duseni kirdiginda yukselise gectigimizde gecen haftalarda oldugu gibi hizli ataklarla degil daha kucuk hareketlerle cikisi beklenir o yuzden kisa araliklarla alim satim artik mantikli degil ki stop seviyesi belirlerken bile sorun yasadiklarini goruyorum. cok yakin degerden alindigi icin stop seviyeleri kardan zarar etmeyle degil direk zararla bitecek seviyelere konulmasini gerektiriyor bankadan stop koymak zaten hep riskli

0BeğenmedimŞikayet

ofy32 ()

Uzun vade için kaçtan alım yapılmasını önerirsiniz?

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Sayın Doğan Bey,

Gümüşons 26.18_20$ seviyelerini geçerse devamı gelir mi?
Yoksa tekrar güzel! :( bir düzeltmeye gider mi?
Ağustos ayı şimdilik gümüş lehine gözüküyor ve orta ve uzun vadeciler için bir mesele yok.
Az bir alımı olup günlükçüler tahminen bu durumu çok merak ediyorlardır.
Ben ısrarla Ağustos sonu , Eylül başını dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi olarak görüyorum. Siz ne dersiniz?
Selametle..

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hosbuldum ustadim tsk ederim

Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ustadim ana yon tayini 26.15 ustune tekrar atarsa ve tutunabilirse ilave edilebilir 23.35 civarinin altina duserse satilabilir ancak piyasada su hareket cok yapiyorlar kirildi gibi guzelmbir hareket yaptirip tekrar asagi cakabiliyorlar yada tam tersi bu hesaplamalari kendine ve alabilecegin riskine gore yapmalisin baskasinin al yada sat demesi sana uymayabilir suan takip etmen gereken yer ucgenin hangi tarafindan fiyatin cikacagi o da yukari 24.46 altta 23.35 var arada 23.80 destek olarak calisabilir durum. bu ustadim karar sizindir

sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

9Hoşgeldiniz

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ne cikasi var ne dusesi ancak ust banda daha yakin olmasi yukari kirilma ihtimalini yukseltir ama hic belli olmaz ustadim asagida cakabilirler malum piyasa bu ne yazikki

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sxman24 ()

Hocam sana danışmak isterim 5.38 vergili 11 kğ gümüş var 4200 TL nakit şuan ki durumda ne yapmalı çıkarsa nerden bozmalı inerse nerden almalı tavsiyeleriniz önemli benim için saygılar dilerim

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

cok tsk ederim arkadasim

Kagü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Emegine sağlık hocam sizce ne tarafa kırar )

0BeğenmedimŞikayet

Kagü ()

Emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Alifee ()

Teşekkür ederim size de hayırlı kazançlar dilerim :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ben tsk ederim ustadim hayirli kazanclar dilerim

Alifee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alifee ()

Doğan Bey emeğinize sağlık bilgileriniz değerli teşekkür ederiz :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ben tsk ederim. benim. icim onemlisiniz hayirli kazanclar dilerim

kpln63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kpln63 ()

Peki. Tekrar teşekkürler önemseyip cevap verdiğiniz için.

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Bu isin ehli olmak tecrubelerle calismalarla olur ustadim grafigi acar acmaz biseylet gormeye basladiysan yavas yavas oturuyor demektir gragik uzerinde bol bol calis

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ben tsk ederim

0BeğenmedimŞikayet

kpln63 ()

Tamamdır. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ustadim temel olusturmak icin en ideali video sitesi orada basit bilgilerle temel olusturabilirsin bu isi profesyonel yapmak istiyorum diyosan bu isin ehli egitim veren bir suru kisi var tabi yuksek meblalar bence temelini olustur yavas yavas kendini zaten gelistireceksin

0BeğenmedimŞikayet

kpln63 ()

Selam doğanbey. Bu analiz işini öğrenmek için bi site program herhangi bişey var mı?

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Tsk ederim hayirli kazanclar dilerim

BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) iki kulagimin birden cinlamasindan anlamaliydim :) yeni nick iniz hayirli olsun seni aramizda gormek guzel

juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Cok tsk ederim ustadim

Birtek için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum