Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
1BeğenmedimŞikayet
Teknik_md ()Hocam iyice sıkıştı demiştiniz geçen gün yarın döndüğün son günü yarın nereye kırılırsa hemen binelim mi trene:)
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()İnşallah hayırlısı:)
küçükesnaf67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet bekliyorum yukarı gidersede trene hareket halinde bineriz çocukken yapardık :)
Teknik_md için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()bende kırılımı bekliyorum:) ona göre atlarız trene
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler dostum seninde inşallah şükürler olsun halimize Gümüş Alacam da bekliyorum:)
küçükesnaf67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teknik_md ()Hocam beklemeye devam mı? Halâ yön belli değil ama bazılarıda düşse şimdiye kadar düşerdi yön yukarı diyor kırılım nereye olacak bende bekliyorum hala zaten makaslarda fazla bu makasla almakda sıkıntı
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bana göre dolar ataklara başlarsa bundan hem diğer majörler hem değerli metaller az da ols olumsuz etkilenebilir ytd
ladik55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sabrett ()Nerden biliyorsun?
1BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()ustam geçmiş bayramın mübarek olsun nasılsın bakalım
0BeğenmedimŞikayet
ladik55 ()hocam yarın doların kırılımı geliyor dolar destekli yukarıya gider gümüş gibi sizce
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Olabilir belkide gel gel yaptılar:)
1BeğenmedimŞikayet
ladik55 ()yada kırılımın olacagı yerimi gösterdiler :)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Hata oldu sanırım
NaZzO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Tabi hata yapmışta olabilir ler
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NaZzO ()Evet bana da eşim söyledi aynısını başka platformlarda mumu gösterdi ama burada hiçbişey yok dedi.
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Bence alt yorumu desteklemeniz gerekiyor arkadaşlar @Ennsar hoca için takipçileri için sayğılar
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Bence bu yorumdan sonra sayın @admin bu konuyla ilğilenecegini sanıyorum ben teşekürederim
2BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Inanın bende bilmiyorum daha önce grafik yetkisi istedim admin vermedi ve tekrarlamadım.
Benim içinde pek bir önemi yok bilgi istenildiğinde her türlü aşılanır.
Ilginiz için teşekkür ederim.
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Siz neden grafik paylaşmıyorsunuz gayet olumlu yorumlarınız oluyor ve yıldız yoksa bile @admin size gırafik izni vermesi gerektiğini düşünüyorum sayın @Ennsar üstat
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()@ALONE_EAGLE ayrıca mum 23.59 da oluşmuş ve kapanış 24.4x seviyelerinde oluşmuş sitenin hata vermiş olma ihtimali de var.
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Evet bende gördüm inv. 'de analiz yapıyorum bende ve bu mumun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Genelde bu tarz mumlar yön tayini yapar ve bu mum sonrası 1g grafikte rsi yukarı kırmış