Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0400 19:47:36
EUR 35.9537 19:47:36
USD 34.5455 19:47:36
ALTIN ONS $2705.8100 19:47:36

Grafiği gönderen: Mustafakaradeniz

Yorumlar (52)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

_HERİ05_ ()

12 tane ana destek
42 tane ana direnc
56 tane normal direnc
125 tane normal direnc
21 tane 1. kale
35 tane 2. kale
ekle o grafige sonra gmsons 33$gms yaz
tamam

Mustafakaradeniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

Şakir deseydim doğruydu. Ben zakir dedim sizi yüceltdim. Değer verdim. Bi daha okuyun.

muge_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ne güzel yüreğine sağlık gaye halk içinde HAK ile olabilmekte zaten hafi olur kimileri bilinmez sırrı zahir olur kimileri görülür nefsi

dolmakalem06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_HERİ05_ ()

arkadasim sen hic yatirimcinin elindeki birikimle duzeltme yapmadan yatirimci ile beraber ucusa gectigini gördunmu
ZIRVEYE gidecek gmsons tek basina gider ve 20 fazla silkeleme yapar
gecmis hareketlerini iyice incele
sn @dolmakalem06 benim itibarim
5001 adet hargun tane tane verdigin sayilarin tane tane 1 den baslayip hepsini tutturup
5001 adet olmustur
ne zaman 5001 BINGO yu sildin
veya beni sildin itibar yuzyillarca kalacak bu sayfada ama bir farkla ben olmayacam
ahahaha:))
aeo

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Guzel bir söz, lakin yerinde kullanilmadigi icin ziyan olmus. iyi niyetle yaklasilmis bir espriye bu sözle yaklasmaniz niyeti anlamadiginiz anlami tasir. tesekkur ederim.

1BeğenmedimŞikayet

dolmakalem06 ()

@Tr_deLii ,

Bize bu cümleleri yazmaya vesile olan @Mustafakaradeniz 'in eline sağlık diyelim.

:)

Tr_deLii için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tr_deLii ()

Ağzına sağlık dostum. Anlayana çok büyük ibretler var bu hikayede

dolmakalem06 için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

dolmakalem06 ()

Bu sözü duyunca internetten baktım.

Aşağıdaki açıklamayı gördüm :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

İbrahim Hakkı Hazretleri ve Şakir ile Zakir - Erzurum

Tür: EfsanelerAçıklama:

İbrahim Hakkı Hazretleri'nin Şakir ve Zakir adında iki oğlu vardır. Hasankaleliler her ikisine de sonsuz saygı ve sevgi duyarlar. İbrahim Hakkı'nın küçük oğlu Zakir, yavaş yavaş itibarını kaybetmeye başlar. Son derece dindar olan Hasankale halkı Zakir'in her zaman meyhaneye gitmesine çok kızar olmuştur. Zakir gününün büyük bir kısmını meyhane köşelerinde geçirir. Şakir ise tıpkı babası gibi son derece dindardır. Bu sırada garip bir olay olur. İbrahim Hakkı Hazretleri, Zakir'in meyhane borcunu ödemek üzere meyhaneci ile görüşür. Meyhaneci, İbrahim Hakkı Hazretleri'ne der ki, "Zakir'in hiç bir şekilde bana borcu yoktur. Sebebine gelince, Zakir sabahtan gelir oturur, akşama kadar şarap içer. Ertesi günü gelince, onun şarap içtiği fıçıyı dolu bulurum. " Bu cevabı alan İbrahim Hakkı Hazretleri, Zakir'in artık bir ermiş olduğuna kanaat getirir.

Bir gün İbrahim Hakkı Hazretleri, oğullarını imtihan etmeye karar verir. Sabah namazından önce iki oğlunu da yanına alarak kaleye çıkar. Tan zamanı burcun önünden tam otuz dokuz tane güvercin geçtiğine ve bunlar kırklardan olan periler olduğuna inanılırmış. İbrahim Hakkı önce büyük oğlu Şakir'e dönerek, "Oğlum Şakir kendini burçtan aşağı at" der. Şakir korkar, babasının isteğini yerine getiremez. İbrahim Hakkı Hazretleri daha sonra küçük oğluna döner, aynı teklifi ona da yapar. Zakir, hiç gözünü kırpmadan babasının sözünü dinler ve kendisini kalenin burcundan aşağı atar. Tam o esnada otuz dokuz güvercin peyda olur. Bu otuz dokuza bir de Zakir ilave olur ve kırk olurlar. Böylece Zakir kırklara karışmış olur. İbrahim Hakkı Hazretleri diğer oğlu Şakir'e dönerek şöyle söyler:

"Harabat ehline hor bakma Şakir,
Defineye malik viraneler var. "

O günden sonra kırklara karışmış olan Zakir'i kimseler göremez.

Kaynak: Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

A selam iyi bayramlar.
Aaaa okumuyorsun. Altın ons 1850 gelebilir dedik. Gümüş onsda artık düşermi rasyodan yatayım olur. Artık.

_HERİ05_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Sıkıntı Yok devam her türlü Düzeltme Yapacak

1BeğenmedimŞikayet

_HERİ05_ ()

selam iyi bayramlar
aga sen dalgamı geciyonyoksa eleme mi yapoyorsun
hayirdir 25 ile 23 arasinda oyalanan gmsons 21degmegmeden 33 nasil gider sil o grafigi

3BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

Harabat ehlini hor görme zakir,
Defineye malik viraneler vardır.

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

Sayfamda bist 100 grafik var. Bi altda.
Daha eskide. Gümüş tl de bu rakamı verdik. Bi üstde atlayınca 12 li rakamlarda olucak oda var. Acele etmeyin.

GümüşSavar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

Gümüş ons olarak var. Ama gmş tr Hissem salı yüzde 6 yukardan satıp aşağıdan alırım. Grafik bende kalsın.

KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

Sürrealist miydi o?
Boş ver 33 dolardan 26 gelince.
Sonra gene bakarız.

1BeğenmedimŞikayet

GümüşSavar ()

Like verdim hocam elinizd su dökemez hiç bir grafikçi:D

0BeğenmedimŞikayet

Mustafakaradeniz ()

26 dan yukarı gidiyo. Buralarda git gel yapsın 33 dolardan 26 gelelim diğer kısmında atarız.

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Merhaba,
Rica etsem, grafiğin tamamını görebilir miyim?
Açıyorum, son kısım nereye gidiyor belli değil, yoksa gizemli olsun diye mi o kadar görüntülendi? :))
Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Cesaretinize hayran kaldim:) cok guzel olmus:) Salvador Dali izleri tasiyor eseriniz:))

0BeğenmedimŞikayet

Beyhude_ ()

:))) ahaha

dinos için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinos ()

Grafik çok güzel. İlk defa böyle grafik görüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Eywallah Babayiğit

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum