Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
2BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Yıldızlarda üçte kuvvetli bir direnç var, bir türlü geçilemiyor. İki destek. Al sinyali verdiğine dair bir emare de yok. :))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Anket gerçekten önemli bir yol gösterici. Önermiştim belki yayınlayabilenler yapar diye ama ses çıkmadı. Keşke yapabilsek belirli aralıklarla. Madem satınalmacılara sorup PMI endeksi yapıyorlar bizimki de KYE- AG endeksi olurdu.
0BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Mademki hayallere gerçek muamelesi edilme pratikleri yapıyoruz,
ben de araba fiyatlarının yarı yarıya düşeceği hayaliyle alttan almak için pusuda bekleyeyim o halde. :)
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Velevki öyle du bide mal sahibi olruruz :)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Denemekten zarar gelmez:)
Bende yön 2-3 güne yön değiştirip aşağı gider diye düşünüyorum. tamamen ytd.
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Ben de yön yukarı derim.
İkinci benim:)
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Ben profilde hemen üç yıldız yaparım ama yine de olmazzz:)))
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Senin iki tane olsa yeter, bir tane de profilin resminde var :)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Anket yok ama misal ki var ben ilk oyu kullanayım yön yukarı ama ytd
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Like kârı daha çok adaptede olanlara verelim bence
Çok bilirim o derdi
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Hayırlı sı teşekkürler sana like atamıyorum galiba dün gece hakkım bitti:)
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Bilmiyordum.
Çalışmalara başlıyalım:)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()O da yakında olur inşallah
5BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Anket yetkim yok sanırım olsaydı iyi olurdu tabi o üç yıldız ile oluyor galiba daha çok çalışmak lazım çok :)
2BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Bu grafiği yoruma açalım.
Yukarıda 26_27$lar
Aşağıda 18_19$lar...
Siz anket düzenleyebiliyorsanız , siteninde ne düşündüğünü öğrenebiliriz. Size zahmet olmazsa..
Teşekkür ederim