Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Sagolasin üstad sizede bereketli kazançlar.
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hadi ins. Ustadim hayirli kazanclarin olsun senin adina cok mutlu olurum hadi ins.
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Çok uzun süre bekledik gümüşü güzellik yaptı.
Usd ye geçiş yerine tl daha cazip geldi düzeltmede sarıkız trenine tranfer olacağım :)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Her banka da 150 bine kadar güvencen var arkadaşım daha çok varsa dağıtabilirsin diğer bankalara
Kutsalladam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tabiki guvenli ustadim resmi banka ve bankada olan paralarinizin bildigim kadari ile eskiden 100 lirasina kadardi simdi 200 oldu diyebiliyorum devlet garantisi altindadir
Kutsalladam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kutsalladam ()Efendim tfx güvenli mi alıp satım yapabilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Sende saol ustadim
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aynen nasip kismet yaptigimiz islem icin pismanlik yok geri vites yok bizde onumuze bakmaya devam :)?
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Bende kardeşim, sağol.
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Tren den indik şimdi sarıkız trenini beklemeye geçtik üstad :)
Malesef her zaman olduğu gibi birileri kazanırken birileri kaybedecek bu döngü değişmedi değişmez.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aynen bende oyle dusunuyorum ustadim ama keske trene birilerini bindirdikten sonra kalksa su trenler bu durumda cok uzulen oluyor ama sunu soylemek lazim zararda beklemektense tlde beklemek daha hayirlidir :)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Once tokat 401-404 arası gelsin gümüş yatsın altin canlansın çok yattı gümüşe fazlaca sıra verdi tekrar on plana çıkma zamanı :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Memnun oldum hemsom
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Altinin 1855 sonraki hedefi 1880 ustadim orayi zorlayabilir diye dusunuyorum tabi bunlar benim hayalim gelecegi kimse bilemez gumusden vurgunu yapanlar altina yavastan kayabilirler buda rasyoyu arttirir ve altina can gelir ki 410 olmus guzel rakam vadeniz limitiniz ve risk alabileceginiz limitleri sadece siz bildiginiz icin karar sizindir tavsiye etmek spk ca yuksek cezalarla odullendiriliyor ustadim ama ne yaparsani yapin stopsuz gitmeyin stop seviyesi sigortanizdir cikislarida parcali yapiniz
Karasulu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Bende karamanlıyım, hemşeriymişiz.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Evet ustadim
0BeğenmedimŞikayet
Karasulu ()Ustam yukarı daha da gitme ihtimali var mı altinin
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Eyvallah, memleket konya mı.
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bülent ()Özel soru nerelisiniz doğan hocam
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()İhtimali yuksek oldugunu dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()23 temmuz döngüsü ve emtiaların zirve yapması bana dönüşü çağrıştırıyor, nedersiniz.