Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Abi Allah rzi olsun :) erken uyardin rabbim her seyi gonlune gore versin :)
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirli olsun ustadim gule gule harcayin ins.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @DAMLAyaDAMLAya6 arkadaşım. Portföyümde ki Gümüşlerimi Sabah saat 6 sıralarında %60 ını ve biraz önce de grafik paylaşmadan hemen önce kalan %40 ını sattığı mı ifade ettim. Kendi me ve teknik bilgime göre de Sebebini yazdım. Bereketli kazançlar.
DAMLAyaDAMLAya6 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DAMLAyaDAMLAya6 ()tam zamanında sattınız çok şaşırdım şuan en top noktada satıp bunu paylaştınız
1BeğenmedimŞikayet
Reddevelopercoder ()Ben teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
murat_ali_sahin ()Sonra bir bakışız 1 lira düşmüş beklenir )
ugursms için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ugursms ()Belki de şuan alım fırsatıdır :)
CONQUEROR__1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()Bilmiyorum da böyle çıkmaya devam ederse buralar bile alım yeri olabilir
CONQUEROR__1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CONQUEROR__1453 ()Selamlar alım fırsatı verirmi
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Amin çok teşekkür ederim @Reddevelopercoder hocam, size ve tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar.
Reddevelopercoder için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Yok sn. hocam gümüş sitesinden ayrılırmıyım hiç. :) ayrılmam, burası benim tüm gümüş dostları ile gönül bağı kurduğum, aile gibi gördüğüm evim. Saygılar.
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Reddevelopercoder ()Hayırlı ve bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
vasili32 ()ÜStad hayırlı ugurlu olsun buraları unutmayın, değerli yorumlarınızı bekliyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
alyeskassy ()Neden cıkıyon buradan alınmazmı
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet çok şükür tüm Gümüşlerimi çıktım. :) sabah ta belirtmiştim, şimdilik bir süre piyasa yı izleyeceğim, farklı yatırım araçları ile bir süre oyalandıktan sonra tekrar gümüşe bakarım, bu piyasa da fırsatlar nasılsa bitmez. Bereketli kazançlar.
ccc6666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ma_iro_ ()Allah razi olsun inan teşekkürü genel icin söyledim. İnan pek param da yok ama mesajlarını okuyorm insanlara faydan dokunuyor Allah Aileni sana bağışlasın
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Ne zaman ksc. gibi tekrar alim dusunursunus hocam?
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @ma_iro_ hocam, sizin ve bura da paylaşım yapan tüm arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. teşekkürler.
ma_iro_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ccc6666 ()Siz çıktınız mı hocam
1BeğenmedimŞikayet
ma_iro_ ()Emeğine sağlık