Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Dargin_xx ()Slm
Usta çermikli misin
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Gider , yavaş yavaş; ))
Bu defa dönerse acımam satarım..
Üçüncü defa oldu buraya geldi:))
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam şimdi teknik olarak sterlin hem tl olarak hem parite olarak geliyor geliyor aynen topun direkten dönmesi gibi dönmese gol olacak kaç defa geldi aynı yerden dönüyor. biz bu drenç noktalarını günler öncesi verdik 8.6970 üzerine çıkması lazım kır şurayı artık diyoruz ama kıramıyor. yaklaşıyor oraya nefesi kesiliyor arabanın rampada boğulması gibi boğuluyor
0BeğenmedimŞikayet
Dogan_Kartal ()İnşallah bu sefer olacak gibi
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Aynen.. iyi bilirim İngilizleri de parasını da.1,3340 alıp,1,3443 den sattığımı bilirim.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam sterlin çok ters bir para pirimi. bu ingilizlerden kime fayda gelmiş? bilmiyorum. bize fayda gelir mi? onuda bilmiyorum. bildiğim tek şey var oda pes etmeyeceğim
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Destek verelim de çıksın..
Her aşağı indiğinde alım yapıyordum , bugün eklemedim..
Hayırlısı diyelim, elimizdeki zaten yeter.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağol Aynen her şeyi ortaya döktük inşallah artık şu kırılmalar gerçekleşir
0BeğenmedimŞikayet
Huseyin0640 ()Üstadım seninde eline sağlık tekrar
1BeğenmedimŞikayet
Huseyin0640 ()Eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Elinize sağlık hocam inşallah beklenti dahilinde olur. Herşey pozitif gözüküyor umarım o kadar bekledik karşılığını göreceğiz