Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Konyaleee ()Merhaba abi koçbaşıyla 197x lerdeyiz 2003 e koçbaşı lazım mı, yoksa sessiz sessiz hiç bişey demeden devam mı yoksa bekle Bi git şu görevi yap gel der mi? Teşekkürler..
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()2003 dogrumu
Sibelgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Teşekkürler hemşerim
0BeğenmedimŞikayet
Küçük_Esnaf_001 ()Onur bey koç başı hedefini birazda daha rakamlarla açabilir misiniz?
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Gram çalışmam yok ama ons koç başı hedefim var. yorumlatımda az önce
Sibelgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Kardeşim nasılsın gramda hedefin nedir
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Altını gümüşe çevirmek mantıklı mı şu an
0BeğenmedimŞikayet
İnaç ()İşşallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()İnşallah hedefiniz olur. Hedefler hayal etmek ile başlar. Hayal olmadan yatırım olmaz. Rüya görmeyin yeter.
İnaç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnaç ()Hocam Eğer istediğim hedef gelirse size çok dua edeceğim Tabi gelmezse de çok dua edeceğim saygılar ben sakince bu sefer nasip ulaşana kadar bekleyeceğim emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ÖykûM09 ()Kedinin sol kulağı ne dio hangi rakam göremedim kedidir kedi mi diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Sağ kulak bgn tamamlasın ozaman diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()@İnaç için :)
0BeğenmedimŞikayet
tabeahtabeah ()Anladım kıymetli abim odun semaver'inde demli çay içmek dileğiyle sağol Varol selametle
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Merhaba. Grafikten anladığım kadarıyla bir düzeltme sonrasında yükseliş mi bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Sınavda 100 alır ya öğrenciler. Ben bu soruyu boş bıraktığım için 90 not
tabeahtabeah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tabeahtabeah ()Teşekkürler dostum sağol
forex_er_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tabeahtabeah ()90 alıyorum derken ?
0BeğenmedimŞikayet
Turgay_3434 ()İyi yapdiniz belki bugün kâra bile geçebilirsiniz çünkü düşmesini beklemek biraz zor görünüyor bu gidişle
Inna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Inna ()Evet bi parça almıştım , şimdi düşünüyorum bi parça alsam mı daha, artık hayirlısı inşallah
Turgay_3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay_3434 ()Siz aldınız mı dün soruyordunuz inşallah almışsınızdir
0BeğenmedimŞikayet
Inna ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Allah razı olsun tepemizde bi çatımız olsun die ugrasıyoruz eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin darısı bizlere ustam
2BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Ne kadar güzel bir karar. Hayırlı olsun inşallah arkadaşım
Temkinsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()O yüzden size sormadım direk aldım içimdeki ses yüzünden (:
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Yine boş bıraktığım soru geldi. Bu soru yüzünden bütünlemeye kalacağım. :) Bu tarz sorulara cevap veren ve sonrasında kendi reklamını yapıp sayemde kazandılar diyen arkadaşlardan olmadım ben. Çoğu yorumumda hür iradenizi kullanmayı ve ons altın olsun, gümüş olsun ne beklediğimi hep yazmışımdır ama bu yazılanların Türkçe mealini de istedikleri zaman zaten sorularınıza cevap vermiş oluyor ve otomatikman yatırım tavsiyesi yapmış oluyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Hnf10 ()Teşekkürler hayırlı kazançlar @Onursalls
0BeğenmedimŞikayet
Inna ()Sizce gram alınırmı?
0BeğenmedimŞikayet
Hayat_zengine_güzel ()Demem abi niye diyeyim. İnşaallah gelir o duzetmede herkes faydalanır. borcum olmasa hiç bukadar dert etmem.
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Grafik bölümünde var sayfamda Foto
Hnf10 için cevaplandı (yorumu göster)