Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Kocaeli sayın Akçalı teşekkür ederim düşünmeniz yeter.
Akçallı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akçallı ()Selam hocam
Yaşadığınız yer neresi boya dekorasyon işlerinde yardımcı olabiliriz ihtiyaç varsa
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()O sizin güzelliğiniz güzel bakan güzel görürmüş, siz anlaşılamayacak anlaşılması zor bir insan değilsiniz sizi anlamak çok kolay ama bazılarının hiç işine gelmiyor tabi, hepsi bu, saygılar sayın @_HERİ05_ Allahu Teâlaya emanet olun Allah (c. c. ) huzur rahatlık afiyetler versin.
_HERİ05_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Haklısınız sayın hocam. Allah razı olsun çok teşekkür ederim hayırlı geceler Allaha emanetsiniz saygılar.
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()Hayırlı geceler
iyi tatiller guzel insan
saygilar dostum
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()İyi tatiller sayın Heri saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sizede hayırlı geceler iyi hafta sonları
1BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Dünyanın derdi bitmiyor buraya çok zaman harcıyoruz kolay gelsin @Aytaç_fb41 hocam Allah yardımcınız olsun yeni evinizde de güle güle oturur keyfini çıkarırsınız huzurla yaşarsınız inşaAllah, selamlar, sevgiler, saygılar hayırlı geceler dilerim.
2BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()Teşekkur ederim
saygılar sizede
sn @Aytaç_fb41 hocam sizede hayırlı akşamlar iyi tatiller
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Amin inşallah. Allah herkese o güzel duyguyu yaşatsın
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Aynen öyle hocam Rabbim herkesin yardımcısı olsun isteyen bekleyen dileyen olmayan herkese nasip etsin inşaAllah
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam en güzel duyguyu yaşıyorsun işte 2005 te eski bir ev almıştım 2 1 daire o sevinci o güzel duyguyu anlatamam çok mutlu olmuştum Allah evi olmayan herkese nasip etsin
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Tamam Hocam denk gelemedik demek arıcam inşaAllah görüşürüz Allaha emanetsin.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()yok hocam tfx de ons sterlin paritesi olmadığında bakmıyorumda
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gündüz burdaydım akşam misafirliğe gittim yoktum geldim sıcakta yatılmıyor yine siteye geldim
1BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()merhaba
xaugbp calısmaniz varmi hocam
1421gbp yi assagi kırma olasılıgı nedir
jpy deyim
saygılar
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Çok şükür hocam Allah herkese nasip etsin.
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Hocam sen yoksun bu aralar ben bu yoğunlukta bile yine de vakit ayırmaya çalışıyorum ev işleri yavaş yavaş hallediyorum çok fazla prosedür var ancak onları hallettim tapuydu iskandı... Şimdi abonelikler ve birkaç iş kaldı kombi teras kapama vs... Sonrası taşınma, ay sonuna kadar yoğunluk böyle devam edecek gibi sen neler yapıyorsun görüşemiyoruz yarın nasipse ararım hocam hasbihal ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Ev işleri nasıl gidiyor? mutlusun değil mi ?
@Aytaç_fb41
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bende diyorum Aytac hoca nerde meğer gümüş sayfasına gelmiş
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Ben TD bol kazançlar dilerim saygılar.
Ben_Kısaca_TD için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ben_Kısaca_TD ()Emeğinize sağlık, like.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Tgrl her daim gönlünüze göre olsun İnşaAllah bol kazançlar dilerim saygılar.
tgrl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tgrl ()Teşekkürler sayın @Aytaç_fb41 . Herzaman paylasımlarınıza güveniyorum. Daima isabetli yorumlar yapıyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Yıldız Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çok şükür elimizden geldiğince değerlendirmeye yatırımımızı yönlendirmeye çalıştık çalışıyoruz... Kendinizi geliştirme isteğinize ve çabanıza çok memnun oldum bu anlamda bizimde ufak bir katkımız olursa bilgimiz dahilinde sorduğunuz kafanıza takılan konularda destek olmaya çalışırım. Allah sizinde her daim gönlünüze göre versin başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim varolunuz saygılar.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
YILDIZ1923 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Hedef ben teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Karubnur gerçekten bunu duymak çok güzel bu sizin geliştiğinizi gösterir, amacım zaten kimsenin soru sormasına gerek kalmadan formasyonu tanıması ve formasyonun ne anlama geldiğini anlaması... Bu yüzden bu şekilde anlatı yaparak grafik üzerinde de anlaşılır şekilde ifade etmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim varolunuz saygılar bol kazançlar.
karubnur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Bahar ancak bakabildim dönüş yaptım.
Bahar_Suzan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahar_Suzan ()Sayın Aytaç_fb41 bi sordum ama cevaplamadınız, cevapsız (yasak) bir soru muydu acaba?
1BeğenmedimŞikayet
karubnur ()Üstadım o kadar güzel anlatmışsınız ki soru sormaya gerek bile kalmamış elinize emeğinize sağlık Allah sizden razı olsun hayırlı cumalar