Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
Tunl ()Şu vergilerden sonra döviz ve altın işi sıktı. Vergi öncesi bir miktar altın almıştım. 380den onu bekletiyorum. işeriue dönük. Bist 30'dayım şu an.
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Teşekkürler hocam oraya bir göz atarım malesef aile olamadık :) hala bekarız ama sevdiğimiz insanlar çok bu sayfadaki gibi saygılar
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın hocam tabii ki paylaşırım, Polho vardı çıktım, şuan Isdmr var, Gr altın, platin ve ilk alımı bu gün yaptığım sterlin var.
Reşat altın sayfası ve tra... bakabilirsiniz, faydalı olacağını düşünüyorum.
Bol kazanç diliyorum.
Size ve ailenize sevgiler.
Saygılar.
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam yatırımlarınızı paylaşırsanız sevinirim göremediğimiz bir yer olur yardımcı oluruz Akif abiler sayesinde düzeldik biraz ama teknik çok işe yaramıyor sanırım BİST'te arz talep meselesi daha çok gibi yanılabilirim elbette
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın Hocam aynı duygularla , sterlin sayfası başka Hocam : )
Bende BİST'teyim sepet yapıyorum.
Rast gelir, Hayırlı olur inşallah.
Bol kazanç diliyorum.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Türkiye. Finans Yeşim Hocam investten bakıyorum kulvar değiştim malesef BİST'e yöneldim ufaktan kar gördüm mü çıkıyorum, muhabbetlerinizi de özledik saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın Hocam Hangi Bankayı kullanıyorsunuz?
Kuveyt'te yok Viking yok.
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Akif abı müsait olduğunda Viking kağıt selülozun hissesine bir göz atabilirsin teşekkür ederim
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah cemil hocam sende hoş geldin
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık akif hocam hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam bol kazançlar diliyorum sizlere
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Emeklerinize saglik hocam iyi çalışmalar
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Akif hocam emeklerine sağlık moral oldu biraz teşekürederim