Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()senn bu hisseler defansif denilen endeksin tersine işlem gören hiselerdir genelde koza soda falan gibi bence endeks de düzeltme olsa bile artık 100 altı yok gbi dedigin seneryoda var yeni dip bile yapabilir ama şuanki ortamda en kötü fiyatlandı düşüş için yeni bir senaryo lazım bence yeni zirvelere gidiyor borsalar ki nasdaq 2 gündür yeni rekorla kapatıyor
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()allah kolaylık versin konuşuruz kardeşim
Mutra_dayı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mutra_dayı ()vardiya devralıyorum konuşuruz:)
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatosss42 ():) tşk ederim beklemeye devam o zaman grm ve gümüş icin
0BeğenmedimŞikayet
Mutra_dayı ()ben bekliyorum kardeşim.
Fatosss42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
acemi_alanyalı ()Büyüksün üstay.
0BeğenmedimŞikayet
Fatosss42 ()Kardeşim gümüş tehlikeli duruyor
Alıyım biraz dedim beklememi onerirmisin
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ustad benım beklentımı bılıyorsun borsa da 90-92 bın bandı ama bunun zamanını kestıremıyorum o yuzden emtıya tarafıda cok daha karısık seyrederken borsa dusundum ama takıp ettıklerımde ve genelde gordugum bır düşüş veya duraganlık mevcut.115 bın olan bu bist burdan bız duzeltmeye dönebılırmı gecerlı sebebı varmı veya. takıp ettıgım hısseler var mıgros bım kent vs gıbı ama alım versede cabuk karar degıstırıyor kestıremedım acıkcası :/ ytd
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()çok sagol bundan sonra tek taraflı analiz paylaşmam herkezin gönlü olacak şekilde yapıcam :)
BlackLions_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kayey ()samimiyetime inanın bugün sabah bende aynı şeyi düşündüm...
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hoş buldum kardeşim allah çarşını pazar etsin nasıl keyifler :)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben hala kaçırdıgımız birşey oldugunu düşünmüyorum ama bakıcaz izleyip görücez tepkiye işlem açmam şuana kadar C dalgasının başlama notkasını yukarı çekip zamanı uzattılar ve altdaki düzeltme seviyesini çok fazla aşagıya inmemesini sağladılar.. sesli düşündüm şuan :)
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elimta ()Bilgiler için teşekkür ederim bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Mutra_dayı ()kardeşim benim hoş geldin:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Akbank dipden %13 yükseldi Bugun % -1.30 düştü
Eregli dipden %31 yükseldi Bugun % nötr
Kardemir dipden %89 yükseldi Bugun % 7 yükseldi
Petkim dipden %65 yükseldi Bugun % 3.5 yükseldi
benim portföyüm bu 2 aydır altınla kıyaslanacak bir getirimi ?
siz daha farklı hisseleride araştırın genede.. bu fiyatdan borsa biraz risklidir 118 üstü kapanış görmek gerek yada bir düzeltme sonrası girmek daha uygun sanki bir tek bankacılık endeksi hala bana cazip geliyor.. bankanızın yatırım danışmanından fikir alınız.. tüm paranızlada alım yapmayınn
Elimta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Sizi burada görmekten mutluluk duyarım. Bir çok şey öğreniyoruz yorumlarınızdan. Saygılı ve hakaret içermeyen eleştirileri de hoşgörü ile değerlendirmemiz bizden bir şey alıp götürmez diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sayin akinci dalgalar ve firsatlar bitmez. bu dalgayi kacirdik evet ama kimse gelecegi bilemez degil mi. olsun baska firsatlar cikar elbet. buraya gelmeyebilirdi asagiya gitseydi. zarar etmektense.
0BeğenmedimŞikayet
Elimta ()Hangi hissede olduğunu öğrenebilirmiyim bende seni takip ettiğim için o rakamlar gelene kadar borsaya geçmeyi düşünüyorum burda boş durmaktansa
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()teşekkürler. bol kazançlar dilerim
Fatosss42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sagolasın kardeşim eksik olma buda bana ders oldu bir daha böyle keskin ve hedef odaklı paylaşım yapmam tarafsız iki tarafada oluşabilecek potansiyeli belirticem isdeyen isdedigi tarafı seçer.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah kardeşim baş tacısın sende..
Kaan666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatosss42 ()Iyi yaptınız takip ediyoruz sizi
Ve etkili yorumlara sahipsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()teşekkür ederimm umarım güzel yerlerden alma imkanınız olur. amaç zaten ilk önce kaybetmemekdir kazanç sonradan kendisi gelir..
Aysel_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Burada anladığım kadarıyla benimde dahil olduğum büyük çoğunluk sizi seviyor ve sayıyor. Olumsuz yorumlarda olabilir elbette. Bardağın dolu tarafından bakın ki bardak dolu bence :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()allah bereketini versin güle güle harcamayı nasip etsin.
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaan666 ()Adamın dibisin akıncı kardes seviliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hayır kardeşim girmeyi düşünmüyorum çünki şuan boşda nakitim yok :( ancak bekledigim rakamlar gelirse girebilirim.. borsada pozisyonlarımı koruyorum şuan hala.
Elimta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()teşekkür ederim düşünceleriniz için öyle üzücü tavırlar ile karşılaştım ki dün siteye girmek içimden gelmedi yükseldi kaçtı demesinler diye gelip iki kelam edeyim dedim.
0BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Aysel Hanım bu bahsettiğiniz hesap altın hesabı mı?
Aysel_35 için cevaplandı (yorumu göster)