Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 18:44:13
EUR 35.9833 18:44:13
USD 34.5282 18:44:13
ALTIN ONS $2704.7250 18:44:13

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Gumus gram icin onemsenecek destek direnc noktalari sag tarafta kirmizi ve mavi fiyatlardir

Yorumlar (37)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Rodican ()

Bu işi bilenlerde bugün..

Rodican için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rodican ()

Üstad ilk hedefe ulaştık sanki sıra diğerlerinde mi ..

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Gümüş diyor ki eğer sabırlı olursanız size iyi karlar sağlayabilirim biliyorsunuz ben gümüşüm çok çektiririm ama çok da kazandırırım ytd :)

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Selam bu gümüşün hali ne olacak böyle

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Allah razı olsun @DOGANbey42 hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim iyi geceler

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hayirlisi bakalim hayirli bol kazanclar dilerim hayirli geceler ustadim

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Aynen öyle olmuş bu gün bir tik üstüne atmis ama tutunamamış alıcılar toplayıp hızlı bir atak yapacaktır ytd

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ustadim biseye dikkat ettin mi obo taban cizgisini kiramadi gunlerdir taban cizgisine yapisik devam ediyor 4 s grafige bakarmisin

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Tsk ederim ustadim

Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aleladea ()

Mesela ben günlük profilini stalklıyorum ne yazmışsın diye

0BeğenmedimŞikayet

_MAYA_ ()

üst fiyatlar gelirse zaten bizim :))
Ben alt destekleri merak ediyorum alım için
Var mı tahmininiz.

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Tabiki neden olmasin buda sizin gorusleriniz sizin dedikleriniz cikarsa siz ustad bizim goruslerimiz cikarsa biz ustad olmuyoruz neticede her zaman riskler vardir bazi riskleri alirsiniz isleminizi ona gore acarsiniz risk herzaman iki yonludur tek tarafi dusunerek islem acmak mantik disidir isleme girerken bile ilk hesaplanilmasi gereken zarar stop noktasi olmalidir gorusunuz icin tsk ederim

0BeğenmedimŞikayet

Rodican ()

Ben de 3,97 -4,01 -4,09 görüyorum yanılıyor olabilirim yatırım danışmanı değiliz neticesin de değil mi üstadlarım.

_MAYA_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) hayirli bol kazanclar dilerim ustadim

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Estağfurullah hepimizde aynı durum :)

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ben tsk ederim ustadim

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Bi senin sorunu direk anlamisim ustad sizde. Kaynakli degil gece beyin uyku modunda sanirim algilarim kapali kusura kalma :) siz guzel yazmissiniz direk anlamisim :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ustadim o olusum gercekten oboysa zaten kirildi suan yavas yavas hedefine gidiyor goruntusu var yanlis hatirlamiyosam hedefi 16.09 du yanlis hatirliyor olabilirim daha once yorumlamistim ama siz kendi grafiginizde bakmissaniz olasilik mumkun ustadim ani bir haber herseyi mahveder ama genel kani 4 ile 9 gun icerisinde formasyonun tamamlanmasi beklenir denmekte tabi bunlar bizim dusuncelerimiz hayalimiz degil mi ustadim yatirim danismani degiliz yanila biliriz

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Umarım çarpık cümlelerimi anladiniz
Ustad ya gümüş ons obo formasyonu senin görüşünü almak istiyorum gümüş ons 16.600- 16.200 gelebilme ihtimali sende nedir(duzeltim)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Sorunuzu anlamamisim sanirim hakkini helal et ustadim gece ancak bu kadar algim acik oluyor siz sanirim alim icin emir girisi hesabiyla dusunuyosunuz o zaman bsm yi dahil etmeden hesaplamak mecburiyetindeyiz bsm dahil ederseniz isin icinden cikamazsiniz ornegin 3.60 gelecegini dusunuyosunuz alim emri vermek icin sadece makas ortalamasi alacaksiniz diceksinizki makas bazen 300 bazen 400 bazen 500 oluyorsa ortalama 400 dusunup 3.64 e emir vereceksiniz bu hesapta sadece makas hesabi yapabilirsiniz bsm ve makas oranini ne kadar sonra kara gecmis oluyorumda kullanabilirsiniz

İstanbulspot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Ustad ya gümüş ons obo formasyonu senin görüşünü almak istiyorum gümüş ons 16.600- 16.200 gelebilme sende nedir

0BeğenmedimŞikayet

_MAYA_ ()

Ben araştırıyorum şimdi.
Bir rakamlar bulursam yazarım alım için
Siz de alım soruyorsunuz di mi?

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Yanlis bilgi vermis olmayayim makasi dahil etmedim bu hesaba makasi dahil edersen en az 7 kurus sonra zarardan cikmis oluyorsunuz ustadim makas hesabini dahil etmezseniz 4 kurus dahil ederseniz 7 kurus

0BeğenmedimŞikayet

İstanbulspot ()

Makas gece gündüz vs degisiyor ben tfx kullanıyorum herkes bilir tfxin makaslarini .. emir ile calismak daha mantıklı sanki

_MAYA_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allah razi olsun ustadim sizin gibi degerli arkadaslarin yorumlari benim icin cok onemli tsk ederim

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Su durumda en az 4 kurus yukselmesinden sonra kara gecmeye baslamis oluyosunuz yani alim yaptiginizda 4 kurus terste oluyosunuz otomatik olarak ustadim cok tsk ederim

1BeğenmedimŞikayet

_MAYA_ ()

İşte bu benim de bir türlü çözemediğim bi konu :)))
Makas sizde kaç ise destek ya da direnç den o kadar düşüp hesaplamak gerekiyor.
Gecen de ilk defa 3,75 alım emrini tutturdum ama genelde manuel yapıyorum işlemleri.

1BeğenmedimŞikayet

İstanbulspot ()

. Evet takip ediyoruz.. elinize sağlık ? alış satışlar da BSMV ve makası düşünecek olursak başa baş noktamız. icin alış. satis. arasinda ne kadar fark. olusmasi. lazim acaba ortamala acaba?

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Değerli @DOGANbey42 hocam güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum