Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Kocaeli teşekkür ederim evet formasyon hedefi için belirttiğim seviye teyit edilmeli kapanış fiyatlarına bakıcaz günlük de altına düşmez ise hedefe gitmesi gerekli YTD. izleyelim bakalım ne olacak görücez. Bol kazançlar dilerim saygılar.
Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Hocam nasılsınız. 1749 üzeri 1800 mü hedefe giriyor.
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Arkadaşlar hayırlı geceler, alt yoruma istinaden 1749.00 bölgesi önemlidir günlerdir belirtiyorum takibimizde olacak kritik bölge burası hep birlikte izlicez bakalım kırılma gerçekleşecek mi... Herkese hayırlı bereketli kazançlar hayırlı haftalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()1745 üstü demek istedin sanırım :))) 1545 ?
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Evet olumlu diyebiliriz.
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Amin inşaAllah çok teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Çok teşekkür ederim sayın hocam saygılar sunarım @Aytaç_fb41 iyi akşamlar diliyorum Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Ustad gram 383.175 üzeri kapanması önümüzdeki hafta için yükseliş yönümüdür . ons 1545 üstü olmasını daha etkili olur.
4BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın @Terapist3531 alt yorum size gelsin haftalardır 1700 altına düştüğünde bile 1745.45 bölgesinin geçilmesi gerektiğini belirtmiştim İkili Dip Formasyonu kırılma bölgesiydi ve sürekli sınırlarda gezdi durdu çok şükür burası geldi... Sonra ne oldu devam dedim TOBO yaptı ve onu aktardım nun içinde 1749.00 geçilir üzerinde 4H ve günlük kapanış yapar ise trend değişikliği ve hedef için önemli bir durumdur dedim ve şimdi büyük hedefler için bu seviyelerin kalıcı olması gerekli grafik analizlerinde detaylar mevcut, gönlünüze göre olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Vedat çok teşekkür ederim faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Aytaç bey çalışmalarınızı takip ediyorum gayet nizami mutavazi sade anlaşılır şekilde emeklerinizden ötürü teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim sayın Pioner bol kazançlar dilerim saygılar.
pioneer1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Karubnur ben teşekkür ederim Allah sizlerden de razı olsun bol kazançlar dilerim saygılar.
karubnur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karubnur ()Emeğinize ve bizim gibi hiç bilmeyen insana da çok açıklayıcı bilgi verdiğiniz için çok tesekkür ederim. Allah sizden razı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
pioneer1 ()Emeğine sağlık kardeş teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın @pioneer1 alt yorum size gelsin. 1745.45 /1749.00 kırılması gerçekleşmesi gerekli bol kazançlar dilerim saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Yağız Bol kazançlar dilerim.
YAGIZ09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Karubnur Allah sizlerden de razı olsun faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
karubnur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karubnur ()Elinize emeğinize sağlık Allah sizden razı olsun o kadar güzel anlatmışsınız ki
0BeğenmedimŞikayet
YAGIZ09 ()Eyvallah gönlü güzel kardeşim ... Ustaların emeği dedim. Like adresi yanlış olmuş:)
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Sana da gelsin o zaman bir beğeni benden.
YAGIZ09 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Rica ederim bol kazançlar dilerim.
matematica için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
YAGIZ09 ()Ustaların emeği teşekkür ile ödenmez... O zaman like...
1BeğenmedimŞikayet
matematica ()Teşekkürler Aytaç hocam. ellerine sağlık