Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
goldcashmann ()benim bildiğim Hakan beyin 3 Yıl - dız ı var ve tahminleri zaten her grafik okuyan ve ön gören gibi analiz yapıp paylaşım yapıyor olur yada olmaz herzaman diyorum anlık yatırım olmaz...
eğer yatırımınız 50 Bin ve üzeri ise en az 15 Bini hiçbir şekilde emtiaya yatırmamak
Diğer meblayı emtiaya yatırıp uzun süre enflasyondan korumaya çalışmaktır
Emtiaya yatırım yapıp hemen çıkmasını beklemek zaten şans işidir endişe yapmadan beklemek daha doğru olur
Eğer düştüğünü görüp korkuyorsanız lütfen yatırmayın emtiaya paranızı
Altın zaten 10 yıl boyunca hiç zarar yazmamış her yıl üzerine birşekilde eklemiş
Tüm Altın. in ailesine hayırlı kazanç diliyorum
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()O zaman grafikteki kulp kırılsın, dolar dibe vursun ve bu formasyon oluşmasın. Gram da terste olan arkadaşları onsun yardımıyla kurtaralım. Gönlümden geçen bu. Ancak piyasa gönül işleri dinlemiyor ki. Sen , ben, diğer arkadaşlar ihtimalleri ortaya koyarız, kişiler takip ederler, kendi kararlarına göre pozisyon açarlar ya da kapatırlar. Bu kadar. İyi geceler.
murad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murad ()Iyi geceler. Allah gönlümüze göre versin.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok mu bekledin derken neyi kast ediyorsun?
murad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murad ()O cizgileri tepe noktasindan alırsan işler değişir. Isine geldiği gibi oyle cizgiyi dayamışsın eteklere. Cok mu bekledin??
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın kardeşim hayırlı geceler olsun inşaAllah Allah cc emanet olunuz