Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0509 23:06:19
EUR 36.3773 23:06:19
USD 34.5898 23:06:19
ALTIN ONS $2622.9850 23:06:19

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Dolar bayrak filama benzeri bir formasyon gorunmekte ve goruldugu gibi daralim son anlarini yasiyor bu formasyonun gerceklesmesi demek bayrak boyu kadar fiyatin asagiya dusmesi anlami tasir 6.50 ler soz konusu olabilir

Altin ons 1740 seviyesi ustune atmasi onem kazanmis durumda fed in soylemleri ve para basma konulari kredi arttiriminin 2022 ye kadar dusunmedikleri soylemleri onsa yaracagi dusuncesindeyim 1740 i takip ediyoruz ondan daha onemli olan bir direnc var arada ozellikle 1728 in ustunde tutunmak cikis icin daha onemli olasi asagi cekilmelerde 1707 rakami onem arz etmektedir bir alt destegi 1692 bu iki rakami takip etmemiz gerek

Rasyo icin ise ustte 101 rakami bu rakamin gecilmesi halinde 103 rakami bizi bekler olasi geri cekilmelerde ise onemseyecegimiz rakam 98.6 rakamidir 98.6 rakami kirilirsa 94.8 rakami bizi beklemektedir suanki kanal hareketi bu sekildedir

Gumus ve gumus grami daha once yorumladigim icin yer vermedim herkese bol kazanclar dilerim

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

Teşekkür ederim kolay gelsin sizede

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Aynen haklısın söz almiyacagim birdaha

Madagaskarlı61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Madagaskarlı61 ()

Inşallah çîkarsında yine rahat durmuyosun. Sanki zorla aldırıyolar sana da ne alırsan zirveden alıyosun.

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

İnşallah bnde çıkarım

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Gunaydin ben tsk ederim hayirli bol kazanclar dilerim

Gulbenc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Dogan hocam Gunaydin, grafikler için teşekkür ederiz, açıklamalar için de ayrıca teşekkür ederiz.

0BeğenmedimŞikayet

Madagaskarlı61 ()

Günaydın abla gûmüşüm yok.

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hamd olsun bende iyiyim ustadim tsk ederim

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Günaydın hocam suzsede gümüş varmiydi

0BeğenmedimŞikayet

Madagaskarlı61 ()

Iyiyim hocam saol sende iyisindir inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hayirli sabahlar ustadim nasilsin

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Cumlemizden ustadim elimden geleni bilgim dahilinde yapmaya calsiyorum cok tsk ederim deger gormek guzel tsk ederim

Huseyin0640 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Madagaskarlı61 ()

Hocam hayırlı sabahlar.

0BeğenmedimŞikayet

Huseyin0640 ()

Aynen abi bilgiler için de Allah razı olsun sen ve sen gibi değerli hocalar bilgi veriyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Gunaydin ustadim cok tsk ederim yataya baglayinca cok sıkıcı oluyor izlemek lazim ustadim nasip artik gerisi

Huseyin0640 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Huseyin0640 ()

Abi günaydın güzel bilgiler veriyorsun gümüş güven vermiyor abi aynı şekilde ons da

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Gunaydin Tsk ederim Allah kolayliklar versin işinizde ins.

Melaike için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

Yüreğine gönlüne sağlık olsun hocam teşekkür ederim bilgi için

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum