Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
Farzet_ki ()İlk başta yanlış mı anladım diye sorguladm kendimi fakat sizde aynı şeyi anladığınıza göre..
Iyi_mi_böyle_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Süleyman35 ()Ne derece etki eder altima gr 350 dusurebilirmi sence abim
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Iyi_mi_böyle_ ()Bende şaşırdım 3 5 krs kazanacak diye söylediğine bak
Farzet_ki için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()benim altinlar düşse de olur yeter ki insanlar olmesin
Hakim_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Farzet_ki ()Kötü olan nedir aşı bulunmuş insanlar vefat ediyor senin altınların düşünce mi kötü oluyor yani
0BeğenmedimŞikayet
Iyi_mi_böyle_ ()Çok mu kötü! ...
0BeğenmedimŞikayet
Kuralsızz ()Sen 10 lira fazla kazanacaksın diye bu kadar bencil olma ilaç bulunsada insanlar eski düzenine kavussa
0BeğenmedimŞikayet
Hakim_ ()Bu cok kötü usta
0BeğenmedimŞikayet
celal1010 ()Beklemedeyiz üstadım
0BeğenmedimŞikayet
kimyager17 ()eline sağlık abi.
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Gunluk like lerim sende abi
Grafigini gorduk yorumlarini yukseleck diyo bi aksilik haber akisi olmassa @66vip
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Biz yine selaleci olamadik:((
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Gunluk like lerim sende abi
Grafigini gorduk yorumlarini yukseleck diyo bi aksilik haber akisi olmassa insallah @66
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Abim 380 seni bi yakalayamadim ya nolcak boyle surekli ekrandayim ki yakalayim cikim gelmedi 379.8 diyo ustu yok dun yakaladim sana sordum tekrar dusmustu :)) :)) beklemedeyiz yine sabirla @66vip
0BeğenmedimŞikayet
Özkan_ ()Benim anlamadığım bu bir aşı ve insanlar hasta olmadan önce bu asiyi vurulacak simdi soruyorum bu asi çıksa dahi kim bu asiyi vurulur Allah askina ben sahsen güvenip vurdurmam bir suru komplo teorileri varken
0BeğenmedimŞikayet
nrllah07 ()Abi ne düşünüyorsun ne yapalım
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Ona bi tepki yok baksana borsalar yine kirmizya yaklasti, kapanis ile alakali, avrupa kpnsin normale doner
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Düşeceği zaman aşı bahanesi buluyorlar bir şekilde
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()vrs aşısı test edılıp hyvanlar uzerınde denenıp ıyı sonuc verdı haberı routers tan dustu. ons salıyor. ıyı aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
Sadzade61 ()Cok guzel bi calisma elinize saglik
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()@mao gram sormustun bı ıncele istersen - ons tespıtlerın super bu arada ıyı takıp tebrıkler.