Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
dinamit ()bak yine rekor kırdı bilgilendirmen yanliş oldu malesef
WAANTEED için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Daha ne kadar sıcrayacak herkesi boşuna bekletiniz 385 den aldım kar yazıyı 390 dan aldım kar yazıyor bırakın millet alsın düşecek deyipte korkutuyorsunuz
Mailer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mailer ()hic umidini kesme buyuk sicrama oncesi buralari gorebilir
Sokratess için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Hayır 1650 1680 bitti görünmez artık
mays için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mays ()Bu düzeltme derin bir düzeltme de olabilir mi ? Mesela 1650 altına da sarkma olasılığı nedir sizce ?
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()1750÷31.1×dolar kaçsa yap hesap böyle acele yok şuan yükseliş trendinde ayar vermek gerekiyor
Akman71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akman71 ()1800 üstü satıp 1750 ve altı gelince alalım desek. Ama vergi kurtarılmıki
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Kısa süreliğine kalıcı olmaz ama 7000 sağlam gidecek
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Eğer dolar çıkmaz ise 6750lere inme durumu olur.6880de kapanış yapamz ise. ben şahsen bekliyorum 6750leri
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Sagol doları hesaba katmiyom bi el atsa fena
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hayırlısı olsun sizin için kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Bağlayıcı 1800 sonrası ralli imkanı yüksek boş görünüyor ama bi düzeltme gelecek 1750 1730 belki
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()1820/1860 nedir böyle bir rakam kardeşim 1816dan dönme ihtimali yüksek .40dolar fark ediyor yani
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()As 397 400 SAT gelir 402 405 gider belki ama geri çekilme olur yada direk ons 1820 1860 gitmek ister
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kardeşim kendin hedef köy gelince sat. sonra pişman oluyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()Tl de misin dostum :)
dinamit için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akman71 ()Slm kaçta gramdan çıkalım
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()1800 görsün bakarız yada 1820
1BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()355 görünmez daha hatta ons 1750 aşağı zor iner
0BeğenmedimŞikayet
dinamit ()hala düşmedi bu meretler nezaman düşecek sizce:)
1BeğenmedimŞikayet
OscarTrader ()Banada kizacaksiniz ama ilk hedef 1720 oradan 1737 denemesi kiramaz ve 1670 1690 arasi dusus gelmesini beklerim sonra tekrar 1700 denenir tekrar kiramaz ve ardindan 1600lere ineriz dusuncesindeyim
2BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Bana kızacaksınız ama hala düşüş beklentim devam ediyor N.U luk dan dolayı Saygılar Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()ONS günlük RSI kritik yerde ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()YTD. RSI deki NEGATİF UYUMSUZ KANAL çok belirgin.
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()İkiside YTD.
0BeğenmedimŞikayet
dinamit ()hangi enstruman düşecek sizce ozaman dolar tl mi yoksa onsmu
0BeğenmedimŞikayet
dolaralıcısı ()Kral şu 400 takıntım var orası gelsin satalım... sonra istersen 200 liraya gelsin:))araba alıp daha girmem altına :))
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bu gunun en iyi sozuu
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()önümüzdeki 1 ay içerisinde gram altını 355 TL den alacağımı düşünüyorum bu rakamı uzun süredir bekliyorum Asla yatırım tavsiyesi değildir.