Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0504 21:34:43
EUR 36.3452 21:34:43
USD 34.5784 21:34:43
ALTIN ONS $2621.0800 21:34:43

Grafiği gönderen: Akıncı

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

ons böyle bekliyor 20 kapanışını kapanışı

Yorumlar (88)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_avcı ()

Kardeşim 89 ema ne gösteriyor şuan dolarda.

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

nasiii :) 6.7150 13 haftalık ortalaması var onun destgi haftalın onun altında kalırsa onunda ayak çüküra girer.

my_life için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Aynen sen resimlere devam
Kiymetini gorebilen biliyor
Takibe devam

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Aynen pencerenden bile bakmiyorum grafiklerin rakamların hiç benlik değil.

1BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Illaki yükselecek işte hayret yaa düşürmek için neler yapioo:)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

elbet bir gün seni mutlu edicek şeyler yazarım ama şimdilik sadece günaydın , iyi akşamlar olarak muhabet edelim :=)) senin isdediklerin bende yokk şuan :)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Dolar da 6.70 güçlü destek :)

0BeğenmedimŞikayet

Thanatos ()

1700 altında ne kadar kalması gerek

-1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

aynen 1700 tutmaya devam ediyorlar bakalım haftalıkda bozulmalar var zaten onsdan sorun yok dolarda yersiz ataklar olmazsa sinsi sinsi inmeye devam ederizz

Heysen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Olur yeter de 1800 bile yapar ons diosu. Ne dio sun hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Yükselecek her düşüsün bi yükselişi illa olacak :) Aminn olur niye olmasinn:))

seda_boz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Satişa gelmis ons
Destek bulamaz :)

2BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ama ben genede düşüş tarafındayım :) 1745 den kaçtır dönüyor her seferinde vurdular kafasına oranın kafasını gözünü kırması için alt mahaleye gidip arkadaşlarını çagırması lazım :=) 1745 'e gücü yetmiyor şimdilik

0BeğenmedimŞikayet

seda_boz ()

Allahım lütfen altın yükselsin :) Böyle dua mı olur, Allah affetsin :) Halime bak :D

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

evet edebilir, bu düşüş de ayı tuzagı olur.. 00.00 kapanışı ip ucu vericek bize

0BeğenmedimŞikayet

seda_boz ()

öyle mi :) e güzel. 375 te falan bozacağım yeter :) pes ettim ben artık. çok bunaltıyor.

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

369 kapatırsak. yine 381 ihtimalimiz olur :)

seda_boz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

seda_boz ()

güzel soru :)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

1700 üstü yaparsa ne olur yükseliş devam eder dimi

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

kapanış yapmadıgı sürece benim için hiç bir önemi olmayan hareket olur dakikalık grafiklerde ufak düzeltmeler olarak kalır.

0BeğenmedimŞikayet

Viopcu05 ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Ya 1704 1705 yaparsa ne olur

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

4 saat içinde yükseliş yapsa bile gece 00.00 tekrar 1700 altı kapanış yapması beklenir düşüşün devam etmesi için.. 1700 civarı savaş yeri şuan 2 kapanış ile teyit beklenmeli 00.00 ile ..

Viopcu05 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

haklısın bende gramda aynı öyle yaptım zaten her gün olan ve olabilecekleri tek tek anlatmaya çalıştım ons içinde gramdan fazla daha netim şimdilik, gram iki bacaklı oldugu için dolarıda yakın markaja almak gerekiyor. gerçi fazla bir süre bu şekilde sık sık analiz paylaşmıyacam beklentilerim gerçekleştiginde tekrar dan 10 yıldır oldugu gibi kenardan sessizce otururum soran olursa elimden geldignce cvp veririm haftada bir fikrimi söyler işime bakarım inanki 2 aydır altın analizi yaptıgım kadar kendi hisselerimin analizini yapmadım :) saygılar bizde..

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Viopcu05 ()

1700 üstü kapatamadi düşüş bekliyoruz değil mi

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Yükselen takoz kırıldığı zaman formasyon gereği gidebileceği yerleri biliyoruz ama bir açıklama tekniği çöp yapar. Senden rica etsem adım adım gitsen. Sonra bir açıklama veya olay gerçekleşiverirde yükseliverirse faturayı sana keserler diye tedirğin olmuyor da değilim. Naçizane tavsiyemdir. Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

kardeşm teşekkür ederim tavsiyelerin için hepsine bakıyorum inanki ve daha bir sürü şeye bakıyorum buraya 2 çizgi ile analiz yapmıyorum aylıkdaki durum beni öyle korkutuyor ki bunu şimdiden söylemek erken ama orta vadeli analizleri için bu ayki kapanış bana göre baya önemli olucak..

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Kardeşim, gram haftalık grafiğinde daha zamanı var ama Macd indikatörü tehlikeli şekilde yakınlaşma devam ediyor. Ara ara gözden kaçırmamak için bakıyorum. Bir de sen bak istersen. Saygılar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum