Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0509 23:05:06
EUR 36.3804 23:05:06
USD 34.5949 23:05:06
ALTIN ONS $2623.6200 23:05:06

Grafiği gönderen: NeT42

⭐⭐NeT42 ()
Gram Altın
Gümüş/tl

Before & After

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Anatolia_ ()

Şimdi toparladım teşekkürler sayın net

NeT42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

gram gümüş ile alakalı bir durumo

Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Anatolia_ ()

Kolay gelsin sayın net şimdi pek anlayamadım Gr altın geri çekilme olabilir 350 TL ye kadar buda alım firsatidir mi demek istediniz teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Kagü ()

Düştükçe toplarız nasip diyelim o zaman

ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARGENTUM_TR ()

Dolar salarsa olabilir

Kagü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kagü ()

3.50 gelirmi gümüşte

0BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

Aktif gram gümüş grafiğimiz..
350 seviyelerine doğru geri çekilişler alış fırsatıdır ana hedef için..

0BeğenmedimŞikayet

Aynurs ()

Insallah bir alim firsati verir bize de? ne dersiniz hocam

1BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

thy, akbanak alcl simdilik pozitif konumdalar.

acemi_ama_hevesli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

hayir ben size yardimci olmaya calisiyorum site zaten cok faydalaniyor. kendi tekniginizle calismanizin size ve herkese cok faydasi olur diye yazdim. calismalarinizda basarilar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

acemi_ama_hevesli ()

Slm üstat yardımcı olursanız sevinirim tavsiye edebileceğiniz hisseler nelerdir tâbi ki son karar kendime ait olacaktır kimsenin sorumluluğu yoktur ama yükseleceğini düşündüğünüz tavsiye edebileceğiniz hisseler varsa fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

istersen platinden pariteye gramlardan gbp ye hepsi kayitli kardesim.

Teknik benim isim daha cok sukur bir tane yanilgi yok.

(20 saat önce) Cevap yaz
aslinda Teknik yorumlar yapmiyacaktim. takipcilerin israri uzerine onlar icin yorumlar yaptim. umarim bazilarinizda okuyarak bu verileri takipe alirsiniz.

sızı tebrık edıyorum hazıran baslarında en az 1740 ;1760 cıvarları teknıkte cok acık gozukuyor. yeterkı su andakı konumunu korusun ve devam etsın. sımdı benden sıze bır soru teknıkle ugrasıyormusnuz . eger ugrasmıyorsanız bu rakamları nerden ve nasıl cıkardınız.

yıne hazıran baslarında Gram da teknkte 389, onstada 1740 -1760 teknıkte acık gozukuyor.
tabıı bu tamamen teknıkten cıkardıgım verıdır. kesın bır verı olmadıgını herkesın hatırlamasını uyarısınıda yapalım.

SaMmeTacCi için cevaplandı

SUNUDA UNUTMIYALIM BU RAKAMLARI GOREBILMEMIZ ICIN GRAMIN 379.6 UZERINE YERLESMESI GEREKIYOR 379.6 NIN ALTINA ATARSA O ZAMAN HERSEY DEGISIR.
ONSUN DA 1720 NIN ALTINA SARKMAMASI GEREKIR. BU DEDIKLERIM OLMASSA SENARYO DEGISIR.

https://altin.in/tahsin_34_36/3

1BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

Tahsin bey size birşey dicem..
Eforunuzu siteye faydalı olmaya harcayınız, bana birşey ispat etmek zorunda değilisiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

burun 3 gun oldu

(20 saat önce) Cevap yaz
aslinda Teknik yorumlar yapmiyacaktim. takipcilerin israri uzerine onlar icin yorumlar yaptim. umarim bazilarinizda okuyarak bu verileri takipe alirsiniz.

sızı tebrık edıyorum hazıran baslarında en az 1740 ;1760 cıvarları teknıkte cok acık gozukuyor. yeterkı su andakı konumunu korusun ve devam etsın. sımdı benden sıze bır soru teknıkle ugrasıyormusnuz . eger ugrasmıyorsanız bu rakamları nerden ve nasıl cıkardınız.

yıne hazıran baslarında Gram da teknkte 389, onstada 1740 -1760 teknıkte acık gozukuyor.
tabıı bu tamamen teknıkten cıkardıgım verıdır. kesın bır verı olmadıgını herkesın hatırlamasını uyarısınıda yapalım.

SaMmeTacCi için cevaplandı

SUNUDA UNUTMIYALIM BU RAKAMLARI GOREBILMEMIZ ICIN GRAMIN 379.6 UZERINE YERLESMESI GEREKIYOR 379.6 NIN ALTINA ATARSA O ZAMAN HERSEY DEGISIR.
ONSUN DA 1720 NIN ALTINA SARKMAMASI GEREKIR. BU DEDIKLERIM OLMASSA SENARYO DEGISIR.

https://altin.in/tahsin_34_36/3

0BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

:)) Gideme

my_life için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

buyrun gumus.

(5 saat önce) Cevap yaz
(8 dakika önce) Cevap yaz
zaten orlara geldi.400 uzerine oturursa yola devam .3,99 karar yeri olacak burda kirilma yapabilir gecerse yola devam cok cok onemli yerde su anda.

https://altin.in/tahsin_34_36

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

buyrun bu 16 saat onceki.

6 saat önce) Cevap yaz
(1 saat önce) Cevap yaz
(4 dakika önce) Cevap Yaz
dolar 6.82.7 uzerıne yerlestıgınde herkes yırttı. bu verıyı takıp edın. dırek 6.85 gıder orası onemlı kırıdıgında.6.88.6 dolar ıcın hayatı yerdır burasını kırabılırse 6.95 DENEYECEK.

380 uzerıne yerlesecek olan Gram 388 de duvara toslıyacak burada sarkma gorebılırız burdan tekrar toparlanarak kırmaya calısacak kırdıgı anda yola devam.

(26 dakika önce) Cevap y
BURDA GUVENEBILECEGIN UZMAN VAR DISARLARDA NIYE ARIYORSUNKI.

onsta 1840 ustu Gramda 380 uzerıne yerlestıgınde durduramazsınız haberınız olsun.

(17 dakika önce) Cevap yaz
onsun sarkmasının 1668 de sıze ılk soyleyen bendım hepınızı uyardım Grama gırmenın tam zamanıdır dedım. gırenler ıhya oldu. gram da 367 de ıdı bakın burda durdu alım yerıdır

https://altin.in/tahsin_34_36

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

simdi siki durun size 10000 lercesinden iki uc tanesini sayfaniza atayim.

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

ADI gibi kendi de net gidemem ya :))

0BeğenmedimŞikayet

Zemheri_yeli ()

@NeT42 aynen yunus hocam yüzde yüz katılıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

siz benim soylediklerimi yapin. ben 100.000 binlerce Teknik very vermis insanim daha bir tane yanilgim yok. cogunuda 5 gun onceden aciklarim sizde cok sahit olmusunuzdur. lutfen benle teknikten bahsetmeyin.

0BeğenmedimŞikayet

Pharmacist46 ()

teşekkür ederim sayın @NeT42 emeğinize sağlık.

3BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

Teknik analiz konusunda bu sitede ben gibi NeT birini zor bulursunuz Tahsin bey..

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

maalesef hepiniz ayni sistemle hatta dunya daki cogu kisiler ayni sisteme bakiyorsunuz. ayni seyleri gormeye calisiyorsunuz. inan bana kendine system cikar koordinatlardan sadece size ait olsun.

0BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

Siz öyle diyosanız öyledir..

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

kimsenin uygalamadigi kendi tekniginizi cikarabiliyorsaniz ancak o zaman cok bariz net Teknik verilere kavusursunuz.

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

siz fibolarla mumlarla grafiklere baktiginiz icin her seyi acik ve net goremiyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

Tahsin_34_36 ()

1740 uzerine atan ons simdiki hedefi 1757 olacak haberiniz olsun.
simdi dolarin 6.826 nin uzerie yerlesmesini bekliyoruz dolarda bunun ustune yerlestiginde grami kimse tutamiyacak

dollar 8.80.5 uzerinde kalsin /bu is bitmistir. hele 6.82. 6 yi gordugunde gram tutulamaz.

5BeğenmedimŞikayet

NeT42 ()

bir önecki muma dikkat edin nerede kalmış.. ve şuanki mum referans çizgisinin altında açmış üzerinde açsa idi dediğiniz gibi olmuş olacaktı..
yani halen geri çekilme olasılığını taşıdığı gibi buradan referans üzerinden bir pik yapıp geri dönüp test etme olasılığını da taşıyor..
4 lerin çok aşağısından maliyetlenenler küçük küçük parçalar halinde satarak gitmeliler ana hedefe kadar, ve nereye giderse gitsin geri gelip 3.50 test edilebileceği akıldan çıkmasın.. Ta ki 3.96 üzerinde aylık kapanış yappıncaya dek..

Pharmacist46 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pharmacist46 ()

hocam refersans çizgisini geçmiş gibi 4,72 gelmesi hızlanır mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum