Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 11:12:28
EUR 36.3041 11:12:28
USD 34.5563 11:12:28
ALTIN ONS $2696.7450 11:12:28

Grafiği gönderen: Murat1

Murat1 ()
Platin

Sizden de makaslar düştümmü kuveyt

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Herhalde sizin ticari işletme hakkınız var bu kadar düşük kur olduğuna göre hesapta para çok ondan mı bizde neden yüksek soylermisiniz

0BeğenmedimŞikayet

bucann ()

Tekrar özel talepte mi bulundunuz

bucann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bucann ()

Sizde neden böyle hesapta fazlamı para var

Murat1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

Kuveytteki makas bu şu an da
Vakıfda aynı gerçi al birini vur ötekine

Rewan_rewan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Neden oyle aceba

0BeğenmedimŞikayet

Rewan_rewan ()

masallah vakif tenekeye masallah.. inanki belki umurlarinda olmaz ama pankayi rezil etmeye devam... arkadaslar herkes platin makasi icin sikayet yazsin...

nur33 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat1 ()

Vakifta yüksek şuan benim 1.50 tl makas

nur33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

1.70 olmuş bendede

0BeğenmedimŞikayet

What_can_i_do ()

Tamam. Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Murat1 ()

Vergi sonra ekliyor

What_can_i_do için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat1 ()

Kardeş rakam vermem iyi olmaz. Dukkanim da kuveytin 2 pos makinası var. Ondan düşük yapmış, ama işi beli olmaz kuveytin, bugün düşürür, yarın yükseltir

Abidin33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

What_can_i_do ()

Evet bende de böyle. Ama alım satım yapmadım vergiyi sonra mı yansıtıyor. Bilmiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Abidin33 ()

Kuveyt hesapta ne kadar var murat usta. bizde ona göre temsilcisi arayıp talep edelim

0BeğenmedimŞikayet

Brave_heart ()

Hocam para 100 bin üstü mü

0BeğenmedimŞikayet

Ramazan5508 ()

184 /182 olmuş 2 TL ye gerilemiş

0BeğenmedimŞikayet

KIZILIM ()

Ben baktım kuveyte 1.52 altın marjı
Size jest olmuş sanki:)

0BeğenmedimŞikayet

Murat1 ()

Az önce fark etim

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat1 ()

Valla şu an paranın %80 ni vakifta, kuveyt yeni bugün düşürmüş

Gizem_Kal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halil_29 ()

Bugünmü düzeldi makaslar

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Senin makaslar neden dusuk? Bizim ki 2 kati ayni kuveyt

0BeğenmedimŞikayet

Gizem_Kal ()

xpt kuveytte bende 183-185,12 213 makas düşmedi senın paran çok ondan düşürmüşlerdir sızın gıbı müşteriyi kacırmak ıstemez banka

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum