Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Aranızdaki diyalog şu ortamda gülümsetebilen tek şey oldu, teşekkürler:))
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Kendi istediklerimi yaptım 113 gr altınım vardı şimdi 50 yi zor alıyo :) senn yaptını yapıp kurtarmaya çalışıyom araba paramı çıkarıyım bişiy istemem
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Sen benim dediklerime bakma fazla, atıp savurup duruyorum site de herkesin yaptığı gibi, boş ver kendin ne istiyorsan onu yap:)))
Montajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Şimdi nörecez tl mi gbp usd mi abi sen diyodun konuşmalarunda gördüm ikili dip yaparsa şöle yapmassa tl filan
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Güldürme beni, de get işine bak:)))
Yaslan arkana seyret...
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Tutsa şaşardım zatenn abd yanıyo dedik kötü gelir dedik iyi geldi onslar düçtü:)
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Tahminlerin hiç tutmuyor, sana kalsak tamam:)
0BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()Hayırlı cumalar hocam TDI verisi hocam gümüş ons ve gumusgr alım fırsatı verir mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Estağfurullah hocam ne haddimize:) sen yine de selâm'ımızı esirgeme.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Hunter hocam Ichimoku Cloud indikatörü bana karşı yanlış yaparsa size şikayet edebilir miyim? Nasıl olsa sizden korkuyor. Tanıdığımdır desem, sizin isminizi versem! Hocam çalışmalarınızı hep destekledim , sonuna kadar da destekliyorum. Yol gösterip, öğretiyorsunuz. Allah razı olsun. Hayırlı cumalar.
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Piyasa bu normaldir her şey olabilir, ama tam tersi olursa ons'un işi bozuk:)
Sadece soranlar için bakıyorum altın ve gümüş'e, o yüzden ons ile işim yok bugünlerde.
Sen bana bakma bana önümüzdeki hafta için bir miktar TL lazım, bu hafta başında da söylemiştim hatırlarsan, baktım düşüyor %50 satabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Bugün abd tdı verisi var onlarda durum kötü ons canlanabilirmi abi
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Alt grafikteki fibo 0,786 üzerinde ilk 4 saatlik kapanış gerçekleşti.
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Paritede düşüş mü olabilir grafikten anlamıyorum
3BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Sabahki paylaşımlara ilave günlük İchimoku sinyal paylaşımıdır.
GBP/USD
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_peşinde ()Abi pusudayim bir önerin var mi GBP kaçırdım seninle alamadım malesef.
1BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Tesekur hocam iyi çalışmalar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()O seviyelere kadar 4-5 engel var ya nasip.
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()94 e kadar gelirmi hocam dax
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Salında gel zalımın dxy'si...
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()daha ne olsun :)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()emeğine sağlık avcı abim
6BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()DXY
Güncel durum;
4BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Hayırlı sabahlar;
Fibo Ext.
Fibo Ret.
İndikatörler
DXY
[grafik d=122897_GR2020bdb41a.png][/grafik
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Dolar endeksi bu, vıx ile karıştırma:)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Fakat şu an düşüyor:) ve paritelere yarıyor doğal olarak.
yaman1986 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yaman1986 ()100 ün üstüne attığı anda herkes tersten çıkar diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()korkumuz iniyor mu avcı abim :))