Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
mehmed ()Hocam türkiye finans gümüşü fiziki olarak ta verdiğini söylüyor
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ssozen ()Bir ay olmamıştır isteğiniz üzere getirtiriz dediler onun üzerine alıyorum ben.
şems123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emin1905 ()Sa hocam Gümüş neden caiz değil.
Muc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bosanac86 ()Öğrenmek adın Hep merak etmişimdir bu grafiği bakarak 8,57'ye gideceğini neye göre karar veriyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
şems123 ()50 kg altına getirmiyor geçen ay sormuştum. siz ne zaman bu bilgiyi edindiniz
ssozen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ssozen ()Hocam ben de araştırdım dediginiz doğru. kuveyt türk istek üzerine toz halinde gümüşü getirtebiliyormuş onun için kuveytten hesap açtım ben.
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sterlin yükselince dolara parite mi düşünüyorsunuz yoksa TL ye geçiş mi...
0BeğenmedimŞikayet
Arda41 ()Yani sterlinde artık yükseliş mi bekliyoruz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Muc ()Hocam gumusun caiz olmadigini gorunce icime kurt dustu eger caiz degilse tevbe edicem bunun arastirmasini yapmam lazim bilginiz var mi
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Sağolasın abi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()orta vade diyelim
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam banka fiziki olarak veriyorsa helal vermiyorsa caiz değil diyorlar bildiğim bu kadar
ICEBLUE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()takip et ilerde karar ver şimdi değil
1BeğenmedimŞikayet
ICEBLUE ()Ne gümüş nasıl caiz olmaz usta, ilk para biriminden biri, evvelden altın kadar değeri vardı, onu iyi araştırın derim
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam peki beklentiniz uzun vademi kısa vademi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()30 ile 40 arsı parçalar halinde aldım her gün aynı soru ve aynı cevap yazıyorum
fbfb1994 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zekiii ()teşekkür ederim yarın alalım inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Sen böyle konuştukça seviniyorum valla inşallah dediğim gibi olur ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()rica ederim sizede hayırlı sahurlar
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam yükselişe geçtiği zaman çok sürmez unutma 9 a sattığına pişman olacaksın
1BeğenmedimŞikayet
Zekiii ()gümüş heyecanlı. tam adrenalin.
0BeğenmedimŞikayet
Zekiii ()170- 180 vs denemek için.
fbfb1994 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam hareketli olan zaten gümüş ve sterlin diğerleri benim ilgimi çekmiyor gümüşe caiz değil diyorlar yoksa ya gümüş ya sterlinde değerlendiririm
Zekiii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Bizi şaşırtır inşallah 9 görse yeter ya :)
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Teşekkür ederim cümleten hayırlı sahurlar..
0BeğenmedimŞikayet
fbfb1994 ()Kaçtan aldınız
0BeğenmedimŞikayet
Zekiii ()ilginize teşekkür ederim gümüş ve platine bakıyorum. bunu da merak ettim bir miktar denenebilir diyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()O zaman doların düşmesini beklemeliyiz diyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben alımlarımı yaptım diyorum sizde kendi kararınızı verin sana al yada sat deme hakkım yok
Zekiii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen tersi kötü ama diğerleride bizi açmıyor hareketsizler