Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
Yelda73 ()Selamlar tfx de yau\usd veya yau\eur dan yapabilirsiniz.
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin ecmain dostum
Sessiz_gemi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_gemi ()ALLAH bu mubarek kadır gecesı hurmetıne evladına sıfa verır ınsallah...
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadık02 ()Usta 1731 önemli değilmi sizce direnç olarak. siz1737 direç vermişsiniz galiba
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Allah sağlik versin inşallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet bir kızım daha var. Amin ecmain. Bekliyoruz onu :(
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Başka bebeniz var mı bilmiyorum benim 2 tane ellerinizden öper kızlar cadı oluyor babaya karşı sizin bebenizde sana cadılık yapıyor nazlanıyor (: bu güzel günün hürmetine sag saglimce kucağınıza alırsınız İNSALLAH RABBIM şifa versin amin.
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Yine her zamanki gibi işi sağlama alacaksın. Yani hocam anlaşılmıştır
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Gumüşe tekrar bakalım.
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain.
EMİREFEX için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam bak ne kadar sevilmişsinİz saygı duyulan biri olmuşsun çünkü emek sarfedip bizle paylaşıyorsunuz bilgilerinizi emeğiniz var bizde hakkınızı gerçekten helal edin RAbbim bu gecenin hürmetine tüm dualarını kabul etsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()hocam insallah en kisa zamanda yavrunuz sagligina kavusacaktir. ben size gumus grami soracaktim. buralar alim. icin uygunmudur.
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin ecmain
Suskunsus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Slm yelda hanim parite nasil yapiliyor tskler
Yelda73 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Suskunsus ()Usta INSAALLAH sifa bulur yuvanizda yavrunuzun gulusleri en guzel gunleriniz olur insaallah
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ons negatif seyrediyor. Büyük hedeflerim yok şimdilik. Ytd
İlyas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Mantıklı. Verilen fiyatlara uy ama
Yelda73 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()@EMİREFEX grafige bir göz gezdirelim
0BeğenmedimŞikayet
Yelda73 ()Ben parite yaptım. Onsun düşmesini bekliyorum. 1730 da kafa kafaya geldim. Daha düşerse gram arttırmış olacağım. 1717 ye kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonra gram alıp, yükselmesini bekleyeceğim
0BeğenmedimŞikayet
İlyas_ ()Hocam. Nakit ihtiyacından dolayı gram bozdurmam lazım bu hafta neyi ve hangi rakamları takip edeyim
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain sağolun teşekkürler kardesim
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()@Carpediem37 Hocam bu mübarek Kadir Gecesi sabahı Mevlam Alya bebeğinizi biran önce kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, tüm dualarınız O'nunla, güzel haberler evinize dolsun inşallah, sİz dar gününüzde bu kadar insana yardım ediyorsunuz ALLAH'da size edecektir, ALLAH'a emanet olsun yavrunuz, yavrularımız ..
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Eyvallah kardeşim
dadaylı_37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dadaylı_37 ()Toprağım çok geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain
Nomalefe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nomalefe ()Allah şafi adıyla şifa versin kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Hayırlısı kardeşim
Küçük_Esnaf_001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Küçük_Esnaf_001 ()Rabbim şifa versin
Sizlere bağışlasın inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Insallah
TAF için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güney_an ()Amin inşallah içimden öyle geldi Rabbım mahçup etmesin.