Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
reuii ()bekliycem hocam bu sefer sabirla guzel kâr almadan cikmicam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()En son zaten geçen sene Haziran'da 363$'i Şubat'ta da 289$'i görmüştü ve zirvesi 1.400$ civarı altsezon geldiği zaman BTC dominansi düştüğü an burada BTC bile konusulmayacaktir, orta vade de 400$ görecektir diye düşünüyorum.. Şubat'ta da çoğu kimse 400$'a odaklanmisti piyasa yapıcılar oraya gitmesine izin vermedi ve piyasada ki haberleri gelişmeleri yakından takip etmek önemli özellikle ETH bu sene kurumsal alımları çoğalacak görüşündeyim bugün Whale Alerta bakıyorum örnek 61.000 ETH geminiye transfer edilmiş görünüyor bunun gibi alımlar ETH guncellemesine yakın alımların da cogalacaginin bir işareti olacaktır..
reuii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
reuii ()yok hocam koymuyorum stop duserse kenar kosedekilerde bozulur alttanda gireriz ne yapalim zaten ana hedef en az x2 dogrumu uzun vadede bekleriz ne yapalim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hoşbulduk kardeşim, şimdi ne diyeyim ki ETH bugün 220$ seviyesinden yükselmiş görünüyor ve şuan 4 saatlik grafikte bollinger ortabandi 222$'a kadar geri çekilmeler BTC'nin aşağı salınımı ile gelebilir desemde ve volatilite yüksek olduğu için bu seviyeler çabuk değişkenlik gösterir durumda 227$'in az altı stop için uygun görünüyor 230$ seviyesi gelirse de alım için degerlendirilebilir..
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()241 te direnç vardı 240 a aldığın fiyata koyabilirsin istersen )
0BeğenmedimŞikayet
reuii ()belirttigim gibi suan psikolojim dogru ilerlemiyor stop birakmak en hayirlisi :)
Maney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()240 güzel yerden almışsın ben 240 tan aldım kardeşim daha ne istiyorsun 4 kar yazmış bile ;)
1BeğenmedimŞikayet
reuii ()hocam hosgeldiniz bir kac arkadas 240dan atladik bilginize dayanarak soruyorum stop seviyemiz kacta olmali psikolojik olarak ya herro ya merroya gectim bu cok tehlikeli biliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Emeğine saglık bu rvn için bi görüşün varmı
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Kahveci_De altyorum grafik güncelliğini koruyor dostum ve şuan 250$ psikolojik sınır seviyesi geçtiği takdirde kısa hedef aylikta öncelik 277$ - ve sonrasında 290$ görünüyor..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan 227$ civarına düşerse parça alım öneririm al bekle satma derim ben ETH'u zamanında 8 ay satmadigim oldu yarın haftalık aylık kapanış var BTC'nin gidisatina göre değerlendir derim.. BTC dominans %de66'ya düşmüş daha da düşmesi demek altlara canlılık getirir demektir..
eczdogan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eczdogan ()2-3 ay önce 160'tan almıştım ama sabretmedim :(
0BeğenmedimŞikayet
eczdogan ()Haklısınız şu durumda bir sürü miktar eritmiş oluyorum peki sizce ne yapmalıyım şu an
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@eczdogan altyorum hala güncel dostum 227$'in üstünde kalması önemli kalırsa 245$ 252$ hedefte olacaktır şimdi 220$ destek konumundadir ve dün sana belirttim tam bir ay önce aldıklarım duruyor alt seviyelere kadar düştü ama ETH'da hedefler yüksek en önemlisi ETH guncellemesi ve kurumsal firmaların Temmuz gibi yüklü alımlara başlaması olarak görülüyor..
0BeğenmedimŞikayet
eczdogan ()Çok teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@eczdogan bak bu grafik ve yorumu 3 gün önce atmışım ETH tamda şimdilik 192$'dan yukarı dönmüş görünüyor takip edilebilir..
0BeğenmedimŞikayet
Rıdvan71 ()Tamam teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Hikmet48 ()Cok teşekürler etr. Olanlar için ışık oldunuz.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Rıdvan71 altyorum ve grafik size bir nebze yardımcı olacaktır..
1BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Eline sağlık güzel çalışma.
Ben 100 dolarada düşse 300 e de çıksa satmam, uzun vade küçük bir meblağ aldım.
Bu arada umarım babanızın durumu iyidir. Allah şifa versin