Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Asekan_ ()Teşekkür ederim.
Hayırlı sahurlar dilerim.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@Akif44 biraz daha bekleyeceğim o zaman.. Kısmet artık.. Teşekkürler..
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bana göre bugün alım fırsatı verdi ha dib burası demiyorum hocam tam dibi kestirmek gerçekten zor o yüzden biz dibe yakın yerler olarak gördüğümüz için alımları yaptık
Asekan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar endexinin düşüşü euroya yarıyor zaten. dövizler düzeltmelerini henüz bitirdi tam anlamıyla diyemiyoruz euroya bakmadım onda da gap var vardı doldurdumu bilmiyorum sterlin tl doldurdu dolar tl daha doldurmadı euroya bakmadım ama o da doldurmadı diye biliyorum
Keskinss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asekan_ ()Hayırlı akşamlar Akif Hocam 4-5 ay yatırım için sterlin düşünüyorum bu bölgeler alım fırsatı gibi , sizce çok az daha beklemek mi gerek dirençleri görmek adına. Yoksa parçalı alım için yolcuları beklediği yerdemiyiz.. ?
Çok teşekkür eder , şimdiden hayırlı kandiller dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@Akif44 merhabalar.. Euro ilgili bir öngörünüz var mı acaba? 7.80 den tersteyim.. biran önce tersten kurtulmak istiyorum..
1BeğenmedimŞikayet
Öz_asi13 ()@Akif44 hocam perşembe günü TCMB açıklamaları varmış bunun sterline veya dolara etkisi olurmu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Anladım, takip gerekiyor devamlı, Allah razı olsun, iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam tam bir yükseliş işareti görürsek zaten fazla sürmez ondan sonra sterlin hızlı bir para
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Süre olarak tahmini zaman sordum, teşekkürler elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()9.60 diyelim ona
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Selamün aleyküm, grafiklerinize bakarak Biraz alım yaptım. 8,57 max görünüyor, başka yerde de ondan sonra bayağı düşüş gözlemledim, 1 lira kadar. Sormak istediğim, 9.40 hedefi orta vade olacak gibi görünüyor, yanlış mıyım? İyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Destap ()%70 8.36x ortalamayla bekliyoruz. 2. yüzde elli destekten almayı istiyorduk gelmedi 28xlerren yukarı attı dediginiz gibi. Dibi bulmak gerçekten imkansız alanda şansa almış olur 8.27e full tl idik almadık düşer diye
0BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Anladim hocam cok teşekkür ederim cevaplariniz icin bol ve bereketli kazanclariniz olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ben alımlarımı 8.44 ile 8.30 arasında parçalı olarak yaptım tam dibi bilmiyorum bu dediğime inan
Okan77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Anladim hocam o zaman şöyle sorsam yani düşüş bitti yukselis basladimi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben kimseye alım veya satım önerisi yapmam yapan varsada uzak durun ondan
Okan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Hocam bu seviyelerden alim onerirmisiniz yoksa biraz daha mi bekliyelim
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam çok çok biraz beklersin zarar etmek yok benim olduğum yerde zarar olmaz biraz sabret sadece
Ferloş için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()depoyu fuulledin anlaşılan sen akıllı adamsın düşünce almasını biliyorsun
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam çok bilgi öğreniyoruz sizden.
Çok şey katıyorsunuz bizlere,
Allah razı olsun hocam.
Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()güzel alımlar yapmışsın hocam dün zaten belirttim dibe yakın yerlerdeyiz dikkat edersin yüzde elli düzeltme yerine yaklaşınca tepki geliyor 7.4350 de gelen tepki gibi o zaman yüzde elli olan yer 7.3550 idi ama tepki 7.43 de gelmişti
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam hayırlı sahurlar.
8.30-8.33-8,35- daha önce 8,55-
8,60 parçalı alımlarım var.
Rast gelir inşallah.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Doğrudur hocam şuan full gbp tlde değerli yorumlarınızı takip ediyorum saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam orada ne yapacak onu bilmiyoruz yani nasıl bir formasyon oluşcak bilmek lazım
ÖNDER80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Ozman sat emrini az aşağılara vermek lazım hocam anlaşılan 55 e vermiştim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam çalışırsa oraya kadar çıkabilir demek yalnız sağ bacak aşağıda tam hedef gelmeyebilir
ÖNDER80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Hocam 8.41 geçildikten sonra 8.57 hedefine tepkisi kısa vadedemi olur
0BeğenmedimŞikayet
Ferloş ()İnsallh çıksın hocam ben çok zarar ettim o seviyeye gelse bile zararım cikmiyor
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Teyit alıp üstemi çıkacaz dostum gbpler depoda beklio