Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
mustafa0743 ()İnşallah hep beraber
Melaike için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Allah kurtarsın inşallah ama dert etme bence gramın önü açık hedefi belli gözü yukarda
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()İnşallah güzel yerden alım yaparsınız
mustafa0743 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafa0743 ()Bende tl de bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Evet al sat yapmayınca olmuyor alışkanlığı kötü
_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Alışkanlık yapınca zor :)) alım satım öyle birşeyki boşluk kaldırmıyor hatta pzartesi sendromunu sempatik hale getiriyor dört gözle pzartesi bekleyenler çoğalıyor
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Kardeşim terste kalmakdan daha iyidir emin ol ben gramdan tersteyim saçlarıma aklar düşdü 1 haftada :)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Evet )) o değilde 1 haftadır TL deyim sinir bozucu bi durum
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Zamanında telefon operatörleri bizim pramızla yatırım yaptı ya aynı şey :))
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Evet kiminin parası kiminin duası bizim paramız zengin etti onları :)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Daha da zengin edeceğiz merak etme :)) ilk çeyrek güzel kar açıklamış zaten :)) yıl sonuna kadar uçururz :)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Zengin ettik tfxi
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()BiZden kazandıkları ile geliştiriyorlar :))
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Hadi inşallah bekliyorum :)) mesajlar geç düşüyor harbi
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Evet şubeye gutmek gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Aynen. Makas için birşey diyemem ama haziran da tfx süper olacak. Ne ararsan olacak
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Hocam ben çok anlamam inanın ulu dağ hocaya sorun o çok iyi bu konuda
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YKSLAYDIN ()Tşk ederim
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Sabah 8 buçuk akşam 21 buçuk hocam
YKSLAYDIN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Düştü cevap gördüm :)) teşekkür ederim. O zaman kıpırdamayım yerinden Kuveyt ve tfx e devam.
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()İlginç bir şekilde cevap düşmüyor hepsindeki granti tutarı aynı :)
0BeğenmedimŞikayet
Tayffun ()Olabilir kullanan arkadaşlar yorum yazarsa çünkü tfx de yok. Vakif katılımda alinip satiliyor mu arkadaşlar kullanan işlem yapan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Yoksa forex gibi kaldıracli sistemlerden vadeli alım yapılıyor diye duymuştu.
0BeğenmedimŞikayet
Celato ()Vakıfkatılımda var
Tayffun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Sanırım vakıfta var.
Tayffun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tayffun ()Paladium nerden alınır satın hocam?
0BeğenmedimŞikayet
YKSLAYDIN ()Hayırlı akşamlar. vakıf katılımdada tfx deki gibi 5 gün 24 saat işlem varmı acaba
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrtsnmszgn ()Kuveyt ve tfx hesap var ama vakıf katılım a açmamıştım onun için sordum ve dediğiniz gbi bu aralar geri dönüyorlar sanırım vakıftan
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()O zaman Kuveytten ve tfx den daha güvenilir
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Farklı da olsa kökeni aynı. Şube olmayan yerde hizmet vermek zorundalar. Aynı durum zirraat bankası ile ziraat katılım içinde geçerli. Ancak şunuda belirteyim makas için vakıfa geçenlerin çoğunluğu geri dönüyor. Daha yolun çok başındalar. Haziran da tfx dtam yatırım platformu placak, hisse senedi, platin yurtdışı hisseler vb
Mrtsnmszgn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrtsnmszgn ()Ustad bunu yapan varmı ikisi de farklı banka sonuçta benim bulunduğum yerde Vakıfbank var ama vakıf katılım yok