Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Insallah tesekkur ederim. Once saglik tabi ki para kazanilir
Yatırımlordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Şart oldu kurşun dökmek :) umarım her şey tersine döner
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Ama tam dolarda çekilme beklendiği bir zamanda gene alım yaptın malesef, yanlış bir karar vermiş oldun, bu saatten sonra sabır kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Insallah tesekkurler. Usd dusuyor zarar artiyor bu arada
taureg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Olur mu kardeşim çok iyi grafik ve açıklayıcı analiz paylaşan arkadaşlarımız var biraz o doğrultuda kendini kanalize et emin ol kazanan tarafta yer alacaksın inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Hocalar soylemiyor ki. Sorumluluk almak istemiyorlar. Sadece grafik atiyorlar ben de ondan anlamiyorum. Ytd diyorlar zaten
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Yatırımlarında bir nasipsizlik söz konusu alımlarında şöyle bir deneme yap bir kaç hocamızı takip et onlar aldığında al, sattığında sat, inşallah yatırımların daha karlı olur düşüncesindeyim, yıllardır full alımlar yapıyorsun çok uzun süre terste beklediğin zamanların oldu bu yüzden, doğru kişileri takip et onlarla alımlar yap, parçalı al parçalı sat, emin ol ki daha fazla kazanacaksın
1BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Cok dogru. Kursun dokturemedim bir turlu :)
Yatırımlordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Betül hanım borsaya gittiniz borsa çöktü dolar aldınız dolar çöktü sterlin sattınız sterlin uçtu bütün terslikler mi sizi bulur :) bi sterlin biraz faydalı oldu öyle aklımda kalmış
2BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Tesekkur ederim. Haftalardir TL de kaldigim icin aldim bgn. Aldigim gibi dustu ; ( dogru diyorsunuz ama cok garip ki almadan once sanki dusmeyecek gibi alim seviyesi gibi geliyor bana
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()@Betdolar kardeşim sitede çok iyi alım fikri sunan hocalarımız var en azımdan onlar aldığında alsan, sattığında satsan ve parçalı alımlar yapsan daha iyi olmaz mı, yıllardır hep zarar pozisyonunda görüyoruz seni üzülüyoruz, yanlış anlama nacizane tavsiyemdir.
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Parca alacaksin tabi. Sen isini bilirsin
Sniper657 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Attığım grafikte kırmızı destekler var ya oralar da 2x mavilerde 1x şeklinde olacak.
Ilki 6.88 gibi veya attığım diğer grafikte ters bayrak hedefi olan 6.85 gibi
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Kactan alacaksin
0BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Alım için bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Sende benjamin mi var
0BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Benjamin e bağlı olarak değişiyor o resim :)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Resminden dolayi hep guluyorsun saniyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Beklemekte iyidir bazen :)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Hedef 1.18 demis bekleyim ben
0BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()@Betdolar parite için inceleyebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()tesekkür ederiz @hunter43... ellerinize sağlık...