Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sağolun hocam sayenizde bir formasyon daha öğrendim. Bugün formasyon yönü belli edecek gözüküyor. Üçüncü mum tamamlamış şimdi yeşil açtı sizce yön devam mı yoksa dönüşe geçer mi dertsiz hocam?
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sterlin dolarda günlükte durup düşünen boğa formasyonu oluştu
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ne var hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()şu an sterlin dolarda günlükte ne var biliyor musun
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sonrasını geçmişte grafik vardı görmüştüm. hayırlıs olsun bakalım. Hayırlı sabahlar hocam...
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam şu an düzeltme yiyorlar tl verdiği kayıpların bir kısmı alıyor sonrası işte onu yazmak dahi istemiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sağolasın hocam bir şekilde yükselecek. O zaman kadar grafiğiniz takibimde. Sterline parite yapmak için dip noktayı bekliyorum. Nasip
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Şuan en karlı TL. Yıllara nazaran dip noktasından TL/Usd parite yükselişte. Muhtemelen bir süre böyle sonrası diğer etmenler. gram ons daralan üçgen görünüyor deniyor lakin onda 1647 beklentim var üst noktada sonra kırılım gerçekleşirse tepeler gözükebilir hocam. Ydt değil. Alış satış için değil.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bu üçgen bize sterlin diğer para birimlerine karşı daha fazla kazandıracak diyor şunu unutma düşeceği zamanönce yükselir ve oradan aşağıya gider yükseleceği zamanda öncesinde bir düşüş silkeleme yapar sonra yükselir sterlin dolar grafiğine bak bunu görürsün
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam belkide o zaman dolara değil tl ye geçmek uygun olacak her iki durumda da karlı çıkarız
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İnşallah hocam o zamana kadar beklemedeyim. İngiltere resasyon uğraya bilirmiş deniyor haberlerde. O zaman düşüş beklediğimiz yer gelecek gibi gözüküyor, swap ta olursa düşüşte şenlik başlar.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bu üçgen çalışsın ilerde sterlini izle sadece bu ara düzeltme yiyor doğrudur sonrası iyi olacak
dgsgtk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dgsgtk ()sterlin tl için ne diyosun abi
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()boşver bolinger bantını elimizde yükselen üçgenimiz var sapa sağlam 1.38 gelirse satarız
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()hocam sağolun RSI ters uyumsuzluk gördüm lakin bolinger bandı alt kısmı genişlemesi ve tepe kısmı aşağıya bakması beni çekimser kıldı.4 saatlikte sizce normal mi?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()RSI baktım negatif uymsuzluk var gördüm sağolun , hocam bolinger bandı 4 saatlik aşağı doğru genişlemesi teredütte bırakıyor.
1BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Nedense ben halen kırlarda 7 10 krs bir gerileme beklıyorum.. Zarar kes satışları gelebilirmmi..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()RSI ya bak 1 saatlik ve 4 saatlikte uyumsuzluk başlamış durumda
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sağ bacağı yüksek olduğu için düşüş tam hedefine gitmez genelde alçalan kamada da daralma var hatta bu düşüş iyi oldu dün gece alçalan üçgen oluşacak diye korktum biraz daha düşünce alçalan kama olduğunu gördüm şimdi 1.2350 üzerine çıkarsa 1.25 e gider bakalım ne olacak şimdi 1.2340 gidip dönse 1.2250 ye bir tobo oluşacak kısmet neyse o olur
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()hocam obo dün konuştuk saatlikte sağ bacak uyumsuzdu. obo halen devam ediyor mu ? bilgi için teşekür eederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam şu an alçalan kamanın dibi 1.2170 yukarı kırılmadığı müddetçe düşer kırarsa 1.25 e kadar yükselir dün zaten saatlikte bir obo vardı
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()hocam 1.2170 kadar salacak gibi gözüküyor dip neresidir.1.2116 sonrası keskin düşüşler olabilir mi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Aynen hocam sag ol
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sterlin dolarda da alçalan kama var yukarı kırdığında 1.25 gelir
Marmaris22_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Hocam su an sterlin dolar 1,2240 kapanisi yapacak sanki yaparsa iyi olacak bakalim ne ne yapacak
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam şimdi tam ona baktım ons altın 1721 üstüne çıkarsa olumluya döner
Ekopast için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Parite olarak dip diyebilir miyiz hocam 1,21 gösterecek mi yoksa?
0BeğenmedimŞikayet
Ekopast ()Altın için 1720 üstü olumlu mu hala
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kamada sıkışma var tepki yükselişi yapması lazım burada
Keskinss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()zannetmem hocam aşağıya yaklaştı zaten 48 kuruş düştü en fazla 40 kuruş daha düşer