Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Achars1 ()Merkez 6.99 -7.00 sıkışıklığında olduğu gibi küçük hacimli tepki yükselişlerini müdahalelerle engelleyebilir. Engelleyemeyecegi hacimler açısından da bekleyerek en yukarıdan müdahale ediyor. Bu durumu yonetebildigi ölçüde kur zararını oyunkurucu olarak kara dönüsturuyor. Faizleri düşürürken döviz satarak müdahale ediyor. Satacak döviz kalmayınca faiz arttırıp dövizi düşürüyor alttan toplayıp rezerv biriktiriyor. Sonsuz kısır döngü . Döngüyü de yandaşa göre ayarlarsan mis gibi
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Katılıyorum örnekleri çok zaten.
Hboz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Bir miktar daha düşer gibi.
emirhanusta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emirhanusta ()Abi ben şimdi anlamadım Yeni PC alcam doları bekliyorum ama tablodan anlamadım dolar düşer mi çıkarmı yardımcı olabilirmisin
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()En azından kıymetini bilenler de var diyerek mutlu oldum. Sağolasınız. Bol şans dilerim.
Hboz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ():) Sonuna kadar katılıyorum.
EFSANEM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hboz ()Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Zaten nokta tahmin yürütenler genelde bu işi çok bilmeyen ve çoğu kişiyi terste bırakanlar. Bu şekilde teknik bilgiler daha faydalı oluyor.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFSANEM ()Hayatında kitap okumamış bir adamın yazarları eleştirmesi gibi :)) Maalesef öle.. Başarılar bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
78SVKG ()Çok mantıklı ve güzel bir yorum. Burada yorum yaptığını zanneden ergenler bu yorumu okuyup biraz ders çıkarmalı.
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()Teşekkür ederim. Evet emeğe saygı göstermek gerek. Sözle, beyeni ile, ne ile olursa olsun.
Eleştirenler daha iyilerini yaparak burada yorum yapsınlar. Biz de alkışlayıp like verelim. Böyle karşılık versinler ben teşekkür edip takipçileri olayım.
Hem bilmeyip, hem alternatif olarak daha iyisini ortaya koyamayıp, hem de eleştirmek buyuk başarı :)
Bol şans dilerim.
5BeğenmedimŞikayet
HYL ()Şu anda 4 saatlik grafiklerde aşağı doğru bir iniş var. Dip tam olarak neresi bilemiyoruz. İndikatörleri inceleyerek dönüş noktalarını kestirmeye çalışıyoruz. Sizin sorduğunuz kadar bilebilseydim süper olurdu :) Her işlem deli kar elde ederdim.
"ÖRNEK OLARAK: Finansal yatırım uzmanları bile tam 6,80 den dönecek burası tam DİP, 7,27 den dönecek burası tam TEPE" gibi bilgiler veremiyor ben nasıl bilebilirim? Sonuçta bizlerde sizin gibi paramızın değerini korumaya çalışan kuçuk yatırımcılarız. Umarım cevaplarım yeterli olmuştur. Kusura bakmayın Rakamları nokta atışı bilmek inanın gerçekten çok zor.
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFSANEM ()Eyvallah emeğe saygı..
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()Problem değil. Ben de ne diyeceğimi biliyorum. Bye deyip vedalaşıyoruz.
Kendinize iyi bakın. Bol şans dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist11 ()Bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Ben biraz erken başladım. Full TL ye donmuştum parça parça. O nedenle bir miktar altın ve USD alım yaptım.
Senaralist11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()ne kadar asagilar paylasabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist11 ()Parçalı işlemlere 6.80 başlayacak bende
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()İndikatörleri takip et. Saatlik grafilerde olabilir. Ama 4 saatliklerde aşağıları gösteriyor. Parçalı işlem yapılmasını öneriyorum.
Bol şans dilerim
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFSANEM ()Sen ugraş paylaş sonrada ne gereksiz desinler :)
2BeğenmedimŞikayet
HYL ()Artık grafikleri görmek zorunda kalmayacaksınız. Yolunuz açık olsun.
Tam_destek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hocam bunun hiç tepki yükselişi yokmu satsak