Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
Osk_27 ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()bu konuda bilgim yok malesef.
ahhmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu şekilde çizilen grafiklerin aslında hiçbir degeri yoktur. Üçgen yukarıda aşagıda kırılabilir. Bununla ilgili iki tarafada kırılan yüzlerce grafik bulabilirim. Saglıklı yön tayini için üst dalga sayımlarınında olması gerekir. Vaktim olmadıgı için çizemedim. Ama geçmiş grafiklerimde bu sayımı görebilirsiniz.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Bankaların rasyo oranı ile ilgili okuyabilirisniz
ahhmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()389 dan var 385 den var 382 den var toplam 264 gram hepsi bir parça daha alacagım alacagım kara da zarara da razıyım
Onur58580 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Kaç oldu ortalama şu an
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Ben parçalı alıyorum aldım 32 gram birde yarını bekleyecegim oradan da alacagım sonra kaderime razı gelecegim :)
Onur58580 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ahhmet ()Hocam..
Yurtdışi merkezli özel bankaların düşük faizle kredi vermesini nasıl okuyalım
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()simetrik üçgenin aşagıya kırma ihtimalide yukarıya kırmasına eşitt degilmidir?
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Sabah alım yapabildiniz mi ortalama düşürmek için
1BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()bekliyoruz o düşüşü inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Altına_eşkiya_ ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Tahmini fiyat olarak kaça düşüş yapar ? Ya da ons bazli düşüş kac olur olursa tabiki
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Full giremem ben parçalı alıyorum hep
1BeğenmedimŞikayet
xo7 ()Teşekkür ederiz paylaşım için. Like...
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ons altın 1687-1688 gelirse alınır. Yada düşüşde kademeli alıp o seviyelerde fulleebilir. Biraz risklidir ama destek takip edilmeli.
@Altına_eşkiya_
1BeğenmedimŞikayet
TAKİPTEYİM_ ()emeğinize sağlık 1684 seviyeleri değil mi hocam
1BeğenmedimŞikayet
nhgroup ()sonraki beklenti 1780 ler mi hocam?
1BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Son bir düşüş dediğiniz kaç hocam agırlık tl deyim bekliyorum da