Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Destek kırılmadı şu an.
3.46 altı kapanış yapmamalı.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam 3.49 altı sarkmadığı sürece 3.68 hedef devam ediyor mu. 3.50 altı geldı, bozulma varmı hedefte
Melek34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Usd ye bakarsak zor değil.
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam şuanlık zor gibi kesişim
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Gümüş ons hocam.
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Pardon gümüş usd mi
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Kesişimi hangi grafikte bekliyorsunuz Hocam gram usd mi
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Teşekkür ederim melek hanm
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Sadece öngörüdür hocam.
Bir düzeltme hareketi olabilir.
suavi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
suavi ()Ne anlama geliyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Mevcut kur ile 3.52 düşünebiliriz.
Destap için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Destap ()15.60 üzerine Atarsa gram/tl'de ne görülür
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Gümüş ons 15.60 altında hareketini sürdürüyor.
Burası kritik. Üzerinde kalabilirse 15.90 hareketi başlar.
//
Yatırım tavsiyesi değildir.
_kancansan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()teşekkürler hocam cözemediğim bir dış güçün etkisinden hep ama acısı stresi bana ait onu kimseye bırakmam.
0BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()inan yeni üyeyim üye olmadanda takip ediyorum. Şu alışta tabani satarken tepeden al sat yapanlara hem hayranlık hemde soru işareti ile bakıyorum
Nicemahirim için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()3.47 seviyesinin altında alım yaparken ana destek noktasının 3.33 olduğunu unutmayalım.
Muhtemel dönüş noktaları
3.41
3.38
3.34
//
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kutnettin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nicemahirim ()Yani 5 yıldır bu siteye bakıyorum hala alsat mantığını anlayamadim
sanssiz45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_kancansan_ ()Hocam anlasilan aksama dolar 7 nin altina inicek, bu noktada gumus ons beklentiniz nedir. ve suan icin gumus ons destek direnc noktalari nelerdir?
0BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()ortamı cözemedik hala banamı denk geliyor 3.56 lardan inmeyen rakam şimdi aldıgımız rakama seyırci yaptı.
Nicemahirim için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Hocam tl bırakmadan gümüşe 2.40 dan bile girmemeliyiz. O kadar söyliyim size anlayın.
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Usd çok tehlikeli yerde. Mutlak biz düzeltme olacaktır.
Ons da kesişim olacak gibi görünüyor ancak ben bir süre daha erteleneceğini düşünüyorum. Biraz daha hareket yönünde zaman geçirebilir. Gümüş tl de dolar bazlı değil ons bazlı bir hareket olabilir bence.
//
Ytd.
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kutnettin ()Hocam 3.45 gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
Nicemahirim ()Umarım toplarsiniz
1BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()3.5378 den başladım 3.5119 ile ortalama 3.5280 de tl bitti. Yani full yapmış oldum.
0BeğenmedimŞikayet
Kalbin21 ()Sizce düşermi gümüş melek hocam
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Full işlem mi yaptınız?
0BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()hocam özür dilerim dayanamadım diyecektim. klavye ve uykusuzluktan mesajı nasıl silerim
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Dolarda haftalık grafikte psar a bir hareket olacak gibi. Ons dirençleri test etmekten kaçınıyor. Yanı haftalık grafikte ons psardan dönmüş. Bir düzeltme ihtimali var. Full işlem bu nedenle riskli biraz. Eğer ki ons salar dolar haftalık psardan dönüş verirse girilir. Dolar Haftalık grafikte psar ı yön değişimi yaptırırsa çift tepe formasyonu çalışıyor demektir. Gümüşe ons yönüne göre girilip dolar arttırılabilir. Tl de durum farklı olabilir. Biraz temkinli olmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
sanssiz45 ()hocam günaydın, yine dayamadık dün 3.5280 ortalama ile bakakaldım. TL yok. ne önerirsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Hocam ben kesişim bekliyorum ancak 80 seviyesinin üstünde gerçekleşeceği kanısındayım.
Sizin öngörünüz nedir?
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)