Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0458 11:10:19
EUR 36.1897 11:10:19
USD 34.5866 11:10:19
ALTIN ONS $2668.4200 11:10:19

Grafiği gönderen: Metehan001

grafikte görüldüğü üzere yaklaşık 3 gündür 20ema ve 50 ema arasına sıkışmış bir piyasa var yarın bir tarafa kırar 0 ema 98 aşağı kırarsa hedef 94.5xx yukarı kırarsa 99.420 üzerine atarsa yukarda 80 ema 101.560 burası aynı zamanda alçalan trent çizgisiyle örtüşüyor buranın üzerindeki günlük kapanışlar önelidir önce 100 ema 102.330 ve fibo 0.5 değeri 103.260 burda benim öngörüm 101.560 kırarsa güçlenir ve 103 fibo yuda kırabilir diye düşünüyorum yarın ola hayır ola ytd

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet7820 ()

Hocam tavsiyene teşekkür ederim. Paramın beşte biri kadar aldım. İkinci parça alırsam dediğiniz gibi 94 veya 101 seviyelerinden alacağım. Benim vade sıkıntım yok. Zararına satmam düşerse alırım. İsterse 10 yıl beklesin. Uzun vade ve sabırda iyi kazanabileceğim hisse olsun yeter. Günlük ve aylık kazanç içğn bakmıyorum olaya. Sizin öngörüleriniz ve yorumlarınızı sağlıklı gördüğüm için yazdıklarınızı önemsiyorum. Ara ara rahatsız edecrğim sürece göre. Bol kazançlarınız olsun

Metehan001 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Metehan001 ()

Ahmet elinde var bilmem kactane hisse daha kactane almayı düşünüyorsun bunları nasıl takıp edecen sana daha öncede yazdım şuan yön tayini yok o nedenle bekle elimde iki tane banka hissesi var başkada yok cuma 4 hisse aldım ikisi stop oldu bu ikisi duruyor çok merak ettin yazayım vakıf bank ve icbct elde duruyor biri şuan karda biri zararda ikiside stop koydum seviye var yukarı giderse benimdir aşağı giderse kim alırsa onundur. alim iştahını köreltin hem bu işlerde sabır önemlidir alırken de satarkende sabırlı olmak lazım alim için bist 100.600 üzerine atmasını bekleyin senin nezninde tüm bu işte acemi arkadaşlara söylüyorum burda sayfada aldım ha sattım ha bereket versin su kadar kar var söylemleri sizi yanıltmasın gaza gelmeyin para kolay kazanılmıyor ytd

Ahmet7820 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet7820 ()

Çok teşekkür ederim hocam. Sizin takip ettiğiniz benimde takip edebileceğim birkaç hisse önerisi yazabilir misiniz

0BeğenmedimŞikayet

Metehan001 ()

Tav tutmaya devam et göstergeler dipte buralardan tepki beklenebilir 17.800 kadar fazlası olurmu dersen zor bana göre 16 civarından almak mantıklı olur ytd

0BeğenmedimŞikayet

Metehan001 ()

Kortsayi tutmaya devam et su an içimi oku bulutdibinde tepki verebilir 10.730 altı günlük kapanışlar da stop olursun yukarda 10.65/10.720 bunlar geçilirse 10.890 var eğer otlara gelirse oradan tekrar bakarız ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet7820 ()

Tamam abim ilgine çok teşekkür ederim hayırlı işlerin olsun

0BeğenmedimŞikayet

Metehan001 ()

Hayırlı olsun ne diyeyim ahmet kardeşim iyi olur inşallah ben bugün 4 hisse aldım ikisi stop oldu ikisi duruyor bakalım bankalar duruyor diyet ikisi stop çalıştı hayırlısı 97.990 olan 20 ema kırılmış oldu fakat binde 2 standart sapma olarak görülürse ve pzt 20 ema üzerine atarsa sıkıntı olmaz dusersede 94.600 lerden bir tepki yükselişi olur ordan çıkarız sağlık olsun dolar düşüş bekliyorum o nedenle umutluyum hafta ici takıp ederiz senin hisseleride pzt bakalım ytd

0BeğenmedimŞikayet

Scorpii ()

Cevap vermemekte bir cevap sanırım. Teşekkür ederim..

Scorpii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet7820 ()

Hocam iyi akşamlar bugün düşüşten küçük birkaç alım yaptım. Alcatel kordsa tavhl penguen alarko aldım. Despc gsray tekfen froto almak için takipteyim. Dediğiniz gibi yönün belli olmasını bekleyip haftaya 2. Parçayı almayı düşünüyorum. Bu hisselerden tavsiye etmediğiniz veya ekstra takip tavsiye ettiğiniz var mı. Hafta sonu araştırayım biraz. Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Scorpii ()

Metehan bey merhaba. Size bir sorum olacaktı. Bir hisseyi analiz ederken hangi parametreler ve indikatörleri kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Öğrenmek istiyorum tekniği..

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet7820 ()

Bakalım hocam gün ola hayrola. İyi akşamlar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum