Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0404 20:02:39
EUR 35.9604 20:02:39
USD 34.5400 20:02:39
ALTIN ONS $2705.8900 20:02:39

Konu: btc dominans

btc 'nin 5 gün sonra yariya inmesi ve ilk kripto biriminin sonuç olarak toplanması da bekleniyor.. Ancak BTC hakimiyeti kilit bir düzeyde sağlamlaşıyor görünüyor.. Bu, altcoinlerin önümüzdeki birkaç yıl boyunca sürekli bir ralli ile BTC'den daha iyi performans göstereceğini de gösterebilir.. BTC hakimiyeti şuan 0.5 Fib seviyesine, geri dönüşümlerin gerçekleşmesi için anahtar alana ulaşmis görünüyor.. Kripto piyasası 2017'nin sonlarında ve 2018'in başında zirveye ulaştıktan sonra BTC hakimiyeti gözyaşlarına boğuldu.. İyileşme mitingi, BTC hakimiyetinin altcoinleri ortadan kaldırdığını gördü.. BTC, 2019 ortalarında bir kez daha 10.000$'ın üzerinde işlem yapmaya başladığında, altcoinler daha da düştü.. Hakimiyet %de73.02'in üzerinde grafikte de görüldüğü gibi bir zirve yaptı ve o zamandan bu yana %de67'ye düştü.. Anahtar seviye, BTC hakimiyetinde tam %de50'lik bir düzeltmeyi temsil eder.. FiB düzeltme seviyelerine göre %de50 veya 0.5 FiB seviyesi ideal bir geri dönüş noktasıdır.. Bu, traderlerin ve yatırım yapan her kişinin altcoinlerde pozisyon alma riskini alacak kadar ödül gördükleri seviyedir.. Bir altcoin mevsimini imkansız kılan en önemli faktör, BTC'nin yarıya inmesidir.. 2016'nın ortalarında yarıya denk gelen BTC hakimiyetinin aslında kripto hype balonunu başlatarak güçlü bir dürtü gördüğünü de unutmayın.. BTC baskınlığı potansiyel olarak bir kez daha bozulduğunda ve her yerde altcoinler dip belirtileri gösterirken önemli bir tersine dönüş seviyesinde,  BTC'nin burada yarıya inmesiyle bile altcoin aşırı performansına işaret edebilir.. Tarih tekrarlanırsa sayet, şu anda %de50 seviyesi gerçekten bir geri dönüş noktası olarak hareket edecek ve altcoinlerin önümüzdeki birkaç hafta veya Haziran gibi patlayıcı darbeleri olabilir, bekleyelim görelim..

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

En son alimim 5.100$ civarından ben bunu 6.800$'dan beri alın diye öneriyorum risk var mı var 300$ - 500$'in daha altına gelir mi diye diye herkes 10.000$'in üstünde alacak sonra terse düşecekler.. Ben şuan alım yapmasaydim eğer bugün itibariyle 9.030'dan en azından parçalı kademeli giriş yapardım o da gelirse tabii..

Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

bunun cevabı sizin alım amacınıza bağlı, eğer yatırım amaçlı alacaksanız, btc her seviyeden alınır fiziki altın gibi

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sıkıntı yok dayı biraz okusak bilgi sahibi olsak hiç fena olmaz da bizim toplumumuz araştırmayı pek sevmez bu dijital olan altına nasıl guvenmezler bilmiyorum.. İşte olmasam daha detaylı bilgilendirme yaparım da fırsat bulduğum kadarıyla diyelim işte..

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

eczdogan ()

Aslında ethereum fiyatı şu an fena değil

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bluegirl ()

Aaa hocam 40 yılda bir iki yorum yazıyorum :( Onu da yazıyım bence :)

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bluegirl ()

Ya alttan alımınız olmasaydı?

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

sıkıştırıyorlar değilmi:)
yardıma geldim

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

BTC'ye girerim çünkü alttan alimlarim var..

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Şuan zor gibi duruyor ama BTC yukarı gitmeye devam edecek gibi görünüyor ve bu da BTC dominansini yükseltmeye devam edebilir altta olanlar kısa vadeciler stoplu bir şekilde yoluna devam edebilir alttan alanlar ve acelesi olmayanlar zaten bekliyorlar..

Babazengin için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bluegirl ()

Siz olsanız buradan girer miydiniz hocam ? Sadece fikrinizi merak ediyorum

5BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Salı gerçekleşecek olan BTC halving sonrası fiyatın ne olacağı büyük bir merak konusu zaten.. Fiyatta büyük bir artışı simgeleyen Golden Cross'un, halving sonrası belireceği bile düşünülüyor.. Bu formasyon en son görüldüğünde, fiyatta çok ciddi bir artış getirmişti.. Ağda yaşanan 2 yarılanmada da BTC fiyatı, bu olaydan ortalama 459 gün önce dip yapmış.. Dipten sonra fiyat, yarılanmaya kadar artma eğilimi göstermiş.. Sonrasında ise büyük yükselişler yaşanmış.. Mevcut yarılanma için ise fiyatın 514 gün önce dip yaptığını söyleyebilir miyiz söyleyebiliriz.. BTC fiyatı Aralık 2019'da ise 3.200$ civarina kadar inmişti.. O günden bu yana fiyat bir daha o seviyenin altına da düşmedi.. Yarılanma sonrası yaşanan rallilerin süresi de bir başka önemli konu.. Geçmiş 2 yarılanmanın fiyat rallisinin, yarılanmadan 446 gün sonraya kadar devam ettiği görülüyor.. Eğer yine tarih tekerrür ederse, BTC fiyatının en geç seneye Ağustos yeni bir rekor kırması bile mümkün olabilir.. Altın kesişme, BTC grafiğinde en son ortaya çıktığında, takvim yaprakları 23 Nisan 2019'u gösteriyordu.. O ay %de32'lik bir artış yaşayan BTC grafiğinde altın kesişme ortaya çıkmış ve fiyat, bir anda fırlamıştı.. O formasyonun görülmesinden sonra BTC fiyatı Haziran'da 13.880$'a kadar çıkarak, %de150'lik bir artış yakalamıştı.. Eğer benzer bir süreç yine yaşanırsa, BTC fiyatında tarihi rekor olan 20.000$'ın, bu sene içinde dahi geçilmesi mümkün olabilir ama biz yinede gün gün adım adım sağlıklı bir şekilde destek/direnç babında ilerlemek daha iyi olacaktır.. @Laderis ..

Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babazengin ()

Çok güzel anlatmışsınız hocam halv ing sonrası altlarda patlama olacağını bende düşünüyorum sizce elimizdeki btc bozana kadar altlar alım fırsat verir mi

1BeğenmedimŞikayet

Laderis ()

Hocam BTC nin yarıya inmesi derken fiyat olarak mı blok başına ödül olarak mı demek istediniz?

1BeğenmedimŞikayet

Riskli07 ()

Hocam merhabalar. Arzin yariya dusmesiyle dominans 68 lerden asagi dogru dusme ihtimali mantiken yuksek olmuyor mu ? Yazilarinizdan bunu cikartabilir miyiz?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum