Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Rica ederim umarim isinize yarar
Tiger_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tiger_ ()Bu indikatör ü denemedim merak ediyorum deneyecem tşk ederim yardımcı oldugunu için
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()3.73 ler goruldugunda yanlis hatirlamiyorsam folar 5.97-6.10 arasindaydi
Rdk32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Gumus icin ons daha onemli onsun yukselisi daha cok deger katar gram altina etkisi kadar dolar gumuse etki etmez malim birim fiyatina suan 1600-1700 dolar etki ederken altina gumus icin sadece 15 dolar yansimakta ikili cikis zirveler demek elbette onemsiz degil ama katkisi ons daha onemli
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim ustadim yardimci olabiliyosam ne mutlu bana
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Çok teşekkür ediyorum hocam.
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ons bazinda bakmak daha mantiki ustadim tabi biz gram alip sattigimiz icin gram grafiginin kanalinada dikkat edecegiz yukselis yada dususune ons bazli bakacagiz alacagimiz satacagimjz deger olarak gram fiyat kanalina bakacagiz
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Anladım. Peki geri çekilmelerde Ons fiyatınamı bakacağım. Mesela Ons 14.80 oldu ama Gr. Dolardan dolayı biraz yüksekse hangisini baz alacağım.
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bu sizin stratejinizle alakali ustadim cok kisa vade 4 10 olabilir en ideali fibo rakamlaridir
8-13/13-21.. vs siz su sekilde yapin hangi zaman grafigini kullaniyosaniz grafiginizi acin degerleri degistirin grafikte nereden al vermis nereden sat vermis bakin erken sattitiyor yada erken aldiriyor bu olma dediginizde rakamlari buyutun bu sekilde kendinize ideal olani tespit edebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah bereket versin ustadim suan icin yapilabilir tek sey 3.47 nin kiriilmasini beklemek kirilirsa alinabilit diger turlu kanak destegine inmesi beklenir alim yeri burasi olmamali ustadim cunku suan direncin tam altindayiz ben alinca hep dusuyo denecek zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Tiger_ ()Tmm buldum degerleri kaç kullanıyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Ne oldu böyle ya. Dün gece saat 04.00 de aniden 3.44 oldu bende hafif gevşeyince 3.42 lerden aldım. Bugün de 3.47 den sattım Allah bereket versin. Belki orada almak riskliydi ama risk aldım. Ons düşse bile dolar nedeniyle Gr. düşmüyor. Nasıl pozisyon almalı. Ons mu Gr. mı dikkate alacağım. Biraz yardımcı olursan memnun olurum. Tabiki bütün sorumluluk bana ait.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Mavibeyaz gann yazarsaniz cikar bence aradiginiz sitede yoktur o yuzden cikmiyodur tredig den bakiniz
0BeğenmedimŞikayet
Tiger_ ()Mavi beyazı bulamıyorum aramada yardımcı olur musun
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirli aksamlar ustadim
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Adaşım hayırlı akşamlar.
1BeğenmedimŞikayet
42arslan ()amin hemserim cümlemizin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederi. Hemsom hayirli iftarlar Allah kabul etsin
42arslan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
42arslan ()eline emeğine sağlik 3 like hemşerime
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim ustadim Allah bol kazanclar versin firsatlar bitmez
Diriliş0636 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim ustadim
karadag26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karadag26 ()Elinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Emeğine sağlık degerli @DOGANbey42
0BeğenmedimŞikayet
Diriliş0636 ()eline saglik baskan. ons bari 14.80 gelsede parca alsak