Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Sıvap ()Enver paşam nerelerdesin hiç gözükmüyorsun kendini karantinayamı aldın en azından bir selam ver yahu özlettin kendini Allaha emanet ol selamlar.
enver12345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()devran dönecek elbet
taureg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()İnşallah öyle olur dostum, vatan kazanır millet kazanır
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()sabrımı genişletti yemn ederim 299 da altın alamadm onun yüzünden :D bulguramı yanam taşamı yanam :D
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()aman satmadıktan sora bişey olmuo benim durumu biliyon 3 15 309 da almştm 2,40 gördm :D 3 gnde :D
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()O zaman gümüş de vardı, heryerden vurdular sağlı sollu :))
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()aleyküm selam kardeşim piyasalar normallessin bak nasıl rokete bağlıcak orası son demleri bence
taureg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()o halen toparlamadımı ya baya sendeletti sizi he benim gümüşe bulaşmam gibi olmş :D
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Platin de fena yakalandık, durumu düzeltmeye çalışıyorum, en kisa surede altin a dönecem :)
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Selam dostum hoşgeldin bistçi oldun gözükmüyorsun, ucuzluk pazarındadın anlaşılan
1BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()naptın görüşmeyeli durumlar nasıl güzel kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()doları terbiye etmek lazm ne olmş buna . :D
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Adamsin sen :)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()ben davuga devam :D 13 19 arası topladım durdum :d tilki tilki saatin kaç hesabı :D ara zıplama yaparsa tekrar temizlcm ful yarısı ile banvit :D diyorum lades çubuğu satıyorum hahhaha
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()İyi valla altın pahalininca platin alip satmaya başladık :)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()sabaha kolay olsun diye şuan faaturalaştırma yapıom düşün :) çalışıom şuan
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()vay dostm benm iyilk seni sormalı
1BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()yemliom bolbol :D suluyomda
____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Anaaa tavukçu ne haber cann :)
1BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()DOSTUM selamlar yok sorun işlerin yoğunluğu birde pahalılık beni uzaklaştırdı :D paramızın gücü kalmadı bişey almaya
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hifa_htn ()Hergun özellikle sizin sayfanıza bakarım. Bu grafikleri gördüm sayenizde öğreniyorum bir miktar gümüş vardı bozdum hepsini. Dussede çıksada beklemedeyiz nasip artık. Teşekkür ederiz emeklerinize saglik
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege81 ()Efenim gümüş alım fırsatı gelir mi sizce. (3.39gibi). ytd
5BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()ABD 10 yıllık tahvil faizi demektir.
Tarihi diplerde gezdiği için, en ufak bir yükseliş bile ons'u aşağıya çekmeye yetiyor. Yükseliş başlarsa, ah, vah, yandım anamlar dinlemeye başlarız yine...
Düşecek, çıkacak demedim bakın yükselirse dedim:)
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Çok Şükür Abim, Ne Kadar Hesap yaparsak yapalım nasipten ne fazlası ne eksiği olmaz. Çok Fazla takam Abim Kafaya...
Bende de sadece platin var %20 %80 TL Deyim. Ramazan boyunca beklemede kalmaya karar verdm. Sen Gümüş alırsan belki bir miktar alım yapabilirim.
@enver12345 ve @îMâ Abide kayboldu, İnşallah Bir Problemleri yoktur.
2BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Allah'a şükür kardeşim sen nasılsın, usd'nin çıkacağını bile bile acaba düzeltme olur mu dedik ama bizim işi bozdu bekliyoruz.
Gümüş çok kafamı bozuyor artık fazla oralı olmuyorum ama yine de duyarsız kalamıyorum arada bir kaç paylaşım yapıyorum bilgilendirme amaçlı genelde.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam tnx grafiğine nereden bakabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Jenny34 ()Paylaşımınız için teşekkürler hocam, grafik okumayı öğrenmeye yeni başladım , biraz açıklayabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()Hunter bey tnx nedir acaba