Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
EAST9 ()Slm Aytaç kardeşim kısa zamandır sizi takip etmekteyim ayrıca paylaşımlarınızı beğeniyorum swap ile ilgili ongorunuz nedir bugün veya hafta olurumu sizce ytd olmak uzere
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Nasipse 397 extrem bir durum olmaz ise... YTD.
maraz_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()aytaç hocam bırde altında son durum nedır gorunen ne dır hedef varmı
0BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()yanı abı pekı neden yukselıyor yanı yukselmesı benım ısıme hem gelıyor hem gelmıyor paramın yarı nakıt duruyor burdan alsam mı almasam mı bılemedım
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Bizim dediklerimizle uyumlu açıklamalar eyvAllah sayın Maraz gidişat o yönde.
0BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()ınanmıyorum su ortamda ama bılmıyrum genede bellı olmaz gıbı
Kubilay66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kanalcı ()Bende diyeyim altın 1000? dolar 15? diye ama şu ortamda kim ne derse desin inanma lafla olmuyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kubilay66 ()Sen de İnan dın mı?
1BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()İKO Başkanı Atayık, 2020 yılına 478 TL'yle başlayan çeyrek altının, yüzde 32 artışla nisan ayında 633 TL'yi gördüğünü, yıla 291 TL'yle başlayan gram altının geçen hafta 389,5 TL'ye kadar çıkarak yüzde 30'un üstünde prim yaptığını hatırlattı.
Atayık, şunları kaydetti:
"Bilindiği gibi iç piyasada altın, hem doların TL karşısındaki ederi hem de küresel piyasalardaki ons değerleri üzerinden belirleniyor. Bu nedenle çeyrek altın ve gram altın fiyat aralıkları öngörülerinde dolar/TL kotasyonları çok önemlidir. Dün açıklanan enflasyon verileri beklenildiği gibi düşük çıktı. Bu hafta içerisinde döviz likiditesi konusunda kamu ve özel sektörden yurt dışı borçlanma enstrümanlarıyla ilgili gelecek olumlu haber akışı, dolar fiyatını 7 TL'den ilk etapta 6,90-6,70 TL aralığına çekebilir. Aksi durumda, uzmanların öngörüsüyle altının gramında 389 TL ve üstünü görmek olası olabilir. Pek ihtimal vermiyorum ancak analistlerin tahminlerine göre doların 7 TL üzeri çıkışı devam eder, altının onsu da direnç olarak gösterilen 1,740 seviyesini kırarsa bir süredir dile getirilen gram altında 400 TL'yi de görebiliriz.
bu ılk kı hocam ılk gonderdıgıgım bu haberın devamı
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun sayın Gr. Altn teşekkür ederim güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün varolunuz bol kazançlar dilerim saygılar.
Gr_Altn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Gr_Altn ()Grafiklerin duayeni. Son grafik bükücü. Üstad başarılarının devamını diliyorum. Takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim bol kazançlar saygılar.
mdirgin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mdirgin ()Emeğinize sağlık üstad...
0BeğenmedimŞikayet
Güvenli_liman47 ()Tamam hocam teşekkürler sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Güvenli Liman bakın uzun uzadıya yazıyorum formasyonun amacını ve hareket sürecini anlatıyorum en olursa nereye gider kırılma bölgeleri vs trend hareketi ne olur gibi... Bu beklentim değil gördüğüm oluşumu aktarmamdır beklentim full gram altında olan biri olarak tabiki yükseliş olsun isterim.
Güvenli_liman47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Biliyorum Aytaç bey zaten onu soyluyorum acaba yazinizimi yanlış okudum biri daha yazmış size hocam yankismi okuduk yazıyı diye mesaj atmış bende ondan sordum.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben gördüklerimi aktarıyorum.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Polat_hasan alım satım zararkes önermiyorum biliyorsunuz, zararına neden işlem yapıcaksınız ki 384 den almışsınız bekleyin biraz sabırlı olmanızda fayda var altın uzun vade yatırımdır kırılma bölgelerindeyiz inşaAllah kırılma gerçekleşir yüzler güler gönlünüze göre olsun bol kazançlar dilerim.
Polat_hasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Aytaç bey siz onstadusus beklemigormusunuz yanlismi anladım:)
0BeğenmedimŞikayet
Güvenli_liman47 ()Hocam ben yazdıklarınızı yanlış yorumladım galiba ons da düşüş beklediğiniz düşündüm
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Tabi doların da desteklemesi gerekli dolarda 1 kuruşluk hareket gramda neredeyse 2 tl lik bir etkiye sebep oluyor aynı anda onsda yükselirse bu durumda bonus oluyor.
Güvenli_liman47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güvenli_liman47 ()Hocam gram altında dolar bazli mi yükseliş bekliyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Polat_hasan ()Tesekkur ederiz gram hakkinda ne dusunuyorsuuz ben du 384 ten aldim 397 ye cikar diye ama gorunusu bakilirsa pek cıkmaya niyeti yok gibi bugun tekrar denermi hangi sev8yeyi bekleyeyim veya zararkes yapayimmi
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim Hüseyin abim varolasın Allah razı olsun.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Mali bol kazançlar dilerim saygılar.
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mali_x ()Ders niteliğinde harika bir çalışma olmuş. Emeğine, yüreğine sağlık kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()Güzel çalışma. Eline emeğine sağlık. Like
Bol şans dilerim.