Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()dukkan kapali orasi biraz kotu gece 4 gibi bazen iyi dusuyor bazen cikiyor
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Hocam çok uzun zamandan beri 21 30 dan sonra büyük hareketler olmadı dün fet vardı millet büyük hareketler bekledi ama olmadı makas iyi olduğu için bir al sat eksik yapılsa bile tolere eder sanki gibi
Rewan_rewan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()katilim vakifa gectim
İbrahim2645 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gevcelli ()Vakıf katılım iyi 100 bin üzerine özel kur veriyorlarmış ama 21.30 a kadar işlem yapılabiliyormuş.
Mamiş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()oylede 5/24 yok 8.30 21.30 arasi
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()tfx te yok bu ekran fotosu vakif katilimin
0BeğenmedimŞikayet
Mamiş ()Ben takip ediyorum birkaç haftadır hangi bankayı önerirsiniz. özel kur için
gevcelli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gevcelli ()Varmış 400 bin diyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Mamiş ()Tfx te özel kur varmı varsa hesapta ne kadar para olması lazım
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Özel kur çok iyi kardeşim tfx in yarısı kadar
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim2645 ()Hangi bankadasın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()kamcila ustam kamcila
gebere_jackson için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gebere_jackson ()Tfx pazartesi bir kamcilayim ben :)
0BeğenmedimŞikayet
M_can_ ()Haklisiniz hocam. bence onlarda aynı şeyi yapacaktır. Bol kazanclar
NazlıcaN20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()detayı ögrenınce yazarım
Miray_Alkn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Ahada birini buldum he kardeş aynısı bende çok yaptım o işi bir günde 3 veya 4 kez aldat yapmışımdır ama sonunda tersle kaldım hep bu gün gümüş ani düşümde 15k al verdim kuveyt yan cizdi bende vazgeçtim bundada bir hayır vardır aslında beklentim burdan çok aşagılar
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()Hemen al a tıklayınca alıyor mu. Evet biraz daha geliştirilmesi lazım mesela emir verme yokmuş o kötü
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()ekran fotosunda
Ekonomist25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()sistem kötü güncelleme çok gec
Miray_Alkn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rewan_rewan ()katılım subeden
Alya99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alya99 ()Özel kura şubeden mi başvurdunuz? Vakıfta özel kur olduğunu bilmiyordum
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Takyanusmu, mernusmu bende afsinliyim
Taplocu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NazlıcaN20 ()O zaman bakariz biz de hele bi sistemleri otursun da onlarda ayni yapar bence al birini vur otekine musteri cekene kadsr her sey
M_can_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kesal ()Kardeş bu hangi bank
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()Çok iyiymiş zarar etmezsiniz bu kurlarla.
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Gümüş leri satınca sermayeyi oraya taşıyacağım inşallah zaten al sati beceremiyorum. aliyorum satmaya kıyamıyorum rewan elentirik gebere jeksen takip et durmadan alıp satıyorlar işi biliyorlar ben far görmüş tavşan gibi bekliyom
0BeğenmedimŞikayet
nikiforenko ()Sistem genelde hala ağır mı?
1BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Valla bende v. katılımdan hesap açtırırım ama malum olaylardan dolayı merkeze gitmek yasak bende a.. f.. ş denim
1BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Merkez topram
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist25 ()Hocam platin kur farki nekadar senin