Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@müphem03 altyorum bakabilirsin..
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
denizsazanı ()teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
alevron ()Baktm ama bişey bulamdm. tmm teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bilmiyorum haberlere bakmak lazım bulursam bilgi veririm..
alevron için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alevron ()Data neden böyle fırladı bilgin var mı dostm.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan 0.070$'da direnç oluşmuş geçerse kısa vade de en son test ettiği 0.07148$ ve ardindan 0.723$'a kadar çıkma durumu var BTC'de geri çekilme olursa 0.06545$'a kadar geri çekilme olacak olmasidir..
denizsazanı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vakin ()Kardeşim eos ve bnb yorumu alabilirmiyiz. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Gece 3 gün kapanisidir daha sonraki 4 saatlik dilimler saatlik kapanis demektir. 7-11-15-19-23 ve gece3
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
denizsazanı ()Hocam XLM ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günlük olarak takip edebilirsiniz şuan zaten 200$'in üstünde direnci kırmış durumda BTC aşağı salinim yapmadığı takdirde haftalıkta EMA100 265$ civarını hedef almış durumda..
0BeğenmedimŞikayet
Kaan14531995 ()Tm abi sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kaan nedir ne değildir bilmiyorum ama arzı çok yüksek yükseldikçe şirket sahiplerinin ellerinde kileri satması olacaktır dusuncesindeyim günlükte dirence gelmiş durumda 0.2266$.. Geçerse 0.2353$ olma durumu var 3 gün önce bu seviyeden red yemiş bilgin olsun..
Kaan14531995 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()teşekkürler dostum 4 saat nezaman doluyor
1BeğenmedimŞikayet
Kaan14531995 ()Abi algo için bi önerin varmı beklmeye degermi
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()4 saatlikte BİTSTAMP'a göre 196.4$'in üstünde kaldığı sürece pozitif ve hedef 210$ 214$ arasi..
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()merhaba dostum ethereum bilgi verirmisin
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC grafigimde hepsini belirttim dostum oradan bakabilirsin detaylı olarak..
sezyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()0.002622$'dan 0.000201$'a kadar düşmüş durumda böyle jetonlar uzun vadeli al unut ama parçalı alım için uygun olur şirket sahiplerinin ellerinde 40 milyar var fiyatı istediği gibi oynarlar ve holo şirketi reklamsız birşeyler yapmaya çalışıyor kısa vade de beklentine içine girilmemesi gerekir.. Ancak altsezonda belki tombul parmaklar el atarsa atar yoksa hiç bulaşma derim..
Sakin_kişilik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sezyas ()hocam 8 k yı kıramazsa kaça kadar düşüş olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Sakin_kişilik ()Abi bu holo nun durjmu nedir uzun zamandir yatay
1BeğenmedimŞikayet
Selcuksngl ()Teşekkür ederiz çok sağolun
1BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Hocam günaydın :) teşekkürler herşey için
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan günlük grafikte ki dirence takılmış geçerse (46.4) 48$ ve 54$ (EMA100- EMA200) hedefte olacaktir.. 48$'dan sonrası biraz hizlanabilir..
Selcuksngl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selcuksngl ()Bu Ltc nin seyri ne olacak şef